zaterdag 28 februari 2015

KUSJES NAGEL FOIL


"Hoi hoi! Ja, ik heb mijn nagel folie's weer helemaal her-ontdekt.  Ik  ben vandaag aan de slag gegaan met een super leuke " kusjes" folie, het is de exclusieve folie A9. Deze folie is transparant.Je kan de foil daarom over elke gewenste nailart aanbrengen (behalve over studs, rhinestones en dergelijke natuurlijk ;).

Ik bracht eerst een laagje van de nagellak 68 Light Up aan. Ik liet deze compleet drogen. Daarna bracht ik de tweede laag aan die mijn nagels mooi dekte met deze super mooie crème nude tint. 

Toen mijn nagels weer helemaal droog waren, heb ik de folie lijm aangebracht. Het werkt net als nagellak. Je brengt het met een dun laagje aan en dan is het even wachten tot de lijm droogt en transparant kleurt. 
Daarna pakte ik het lint van folie en legde het eerst strak recht in het midden van mijn nagel neer. Ik wreef toen met mijn vinger van het midden naar links en daarna van het midden naar rechts. Zo voorkom je dat er erge kreukels in gaan zitten. Maar het blijft altijd oppassen. Mocht het nou zo zijn dat je een plekje mist, dan kan je de lijm opnieuw aanbrengen en het stukje opvullen. Nadat ik de folie aanbracht, kraste ik met een rozenstokje de folie goed op zijn plek. Bij mijn wijsvinger ging dat even mis en miste ik een stukje. Dat heb ik later dus opgevuld, maar niet helemaal goed opgelet, zodat er nu dus twee kusjes tegen elkaar aan zijn gekomen. Daarom valt het best op ... Volgende keer beter :)! 

Ik vind de basis kleur, 68 Light Up, erg geschikt voor deze folie. Ik vind het een mooie combi :)
Ik maakte de nagelriemen schoon met een remover pen. Dat doe ik trouwens altijd. Kan ook niet meer zonder hihi . Ik bracht daarna een top coat aan om het mooi in te sealen.
Ik vind het heel leuk geworden :) en ben best benieuwd hoe deze folie onder een zwarte lak zou uitzien!

Wat vinden jullie van deze folie en wanneer zou jij hem dragen?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Veel liefs ,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

 1. Mooie folie! Lijkt mij erg leuk voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja deze ziet erg vrolijk uit he!
   Maar ik ga deze foil nog wel een keer over doen op een andere basis kleur ,
   Mischien dat die dan mooier overkomt :)

   Verwijderen