donderdag 5 februari 2015

ALL PRETTY HEART NAILS
Artnr: 32977814 All Pretty Plate - 11

De collectie van de All Pretty Plates bestaat uit 25 prachtige en unieke image platen. Er staan grote figuren, kleine figuren en soms is de hele plaat bedekt met één mega figuur. Voor mijn Valentijns nailart heb ik de plaat 11 genomen, daar die perfect aansluit met de vele hartjes die erop staan.
Ik ben begonnen met een basis van het nieuwe Nailways lakje 70 Pink Diva. Dit is een Pearl Gloss nagellak en ik heb twee dunne laagjes gebruikt. Wanneer je bij dit soort lakken dik gaat werken, drogen ze zeer langzaam en kan het erg lang duren voor je verder kan met bijvoorbeeld stempelen. De lak is heel speciaal met een micro kleine blauwe glitter die mijn nagels laat stralen.
Ik heb op de ringvinger als enige de lak 139 Strawberry opgedaan. Met diezelfde lak heb ik ook de figuren op mijn nagels gestempeld. Het is niet alleen een heerlijke aroma lak, maar ook een goede stempellak.
Op mijn ringvinger heb ik juist weer met 70 Pink Diva gestempeld om een leuk contrast te krijgen.

Hieronder het resultaat:
Naar welke All Pretty Plate ben jij benieuwd?

Tot snel,

Roosje Jonker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten