zaterdag 14 februari 2015

SWATCH: 111 WHITE BEACHWeer een leuke swatch van de nieuwe collectie Sweet Shades, deze keer met de nagellak: 111 White Beach. Ik ben nog steeds erg blij met deze collectie en heb ook alleen maar goede en leuke opmerkingen gekregen, tijdens het dragen van de lakken uit deze collectie. 

Ik heb eerst al mijn nagels met 2 laagjes 111 White Beach perfect dekkend gelakt. Tijdens het drogen van de lak zie je steeds meer het texture effect verschijnen. Ook deze lak droogt snel en is prettig om aan te brengen.

Toen mijn nagels compleet droog waren, zat ik al met een glimlach naar mijn nagels te kijken. Maar om het allemaal een beetje meer op te fleuren, heb ik met nagellak 136 Waterwaves  en de All Pretty plate 22, de grootste afbeelding hiervan gebruikt en deze op mijn nagels gestempeld. Dat ging verrassend goed!
Ik heb mijn ringvinger helemaal gestempeld  en mijn andere nagels schuin op de tip. Wat het leuke hier aan is, is dat de afbeelding zelf al een mooie scherpe lijn heeft. Hierdoor kon ik heel gemakkelijk een mooie rechte lijn stempelen, zonder manicure stickertjes te hoeven gebruiken.

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Stempelen op sand lakken blijft altijd de vraag of het lukt, maar het lukt dus. Ik had eigenlijk nog wat rhinestones langs de randjes van de stempels willen aanbrengen, maar wilde jullie vooral goed het textuur van de lak zelf laten zien.

Heb jij een leuk idee of leuke nailart voor deze textuur lak in gedachten, laat het me weten!? 

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,

Roos van der Kooij

3 opmerkingen:

  1. Heb eigenlijk weinig geprobeerd op sand lakken. Dit is wel mooi. Zijn alle nailways lakken geschikt om te stempelen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vrijwel alle alle lakken van nailways zijn goede stempel lakken . alleen sommige zoals de lichte pearl lak zijn te licht om goed te kunnen zien . maar verder zijn ze prima om mee te stempellen cind . , groetjes roos

    BeantwoordenVerwijderen