donderdag 12 februari 2015

WHITE WALL NAGELSNet als Roosje heb ook ik af en toe een mani die niet word, zoals ik had gehoopt. Dat geldt voor mij met deze muurpatroon nailart. Ik vind het idee echt heel leuk en gelukkig vallen sommige nagels mee, maar een paar van mijn nagels zien er helaas wat slordig en versmeerd uit. Ik kreeg een leuk idee met de witte zand nagellak, 111 White Beach. Ik dacht; wat leuk daar kan je kleine baksteentjes op je nagels van maken.

Ik begon met het lakken van al mijn nagels met de aroma lak 140 Chocolate . Toen deze lak droogde, rook ik al de lekkere geur van chocolade. Al was ik ook al druk bezig met het knippen van striping tape. Dat wilde ik dan één voor één op mijn nagels plakken. Ik heb ze op zo'n manier geplakt, dat je de bruine streepjes op mijn nagels blijft zien als de randjes van de baksteentjes.


Ik bracht toen twee laagjes van White Beach aan en liet deze een klein beetje drogen. Tot nu toe nog geen probleem... Dat begon toen ik al die kleine stukjes striping tape van mijn nagels moest verwijderen. De horizontale streepjes gingen ook nog wel. Het ging alleen fout bij de stukjes striping tape die midden op mijn nagels zaten. Die zaten namelijk al aardig vast door het snelle drogen van de lak. Dat werd een beetje een smeerboel en daardoor niet zo een strak patroon als ik gehoopt had. :(

Het effect wel heel gaaf, maar dan nu mijn tweede fout. Ik bracht een top coat aan, waardoor het grove steen effect weg ging! Dat was echt super jammer.

Ik wilde dit toch met je delen, want misschien wil je dit wel zelf een keer proberen. Maar dan zonder mijn fouten :). Mocht dat zo zijn, super leuk als je dit deelt bij Nailways op facebook.

  
Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,

Roos van der kooij

3 opmerkingen:

  1. Over een effectlak is het niet verstandig een ttopcoat aan te brengen. Toch is het een leuk idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het ook een superleuk idee! gr, Tamar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk idee! Jammer dat het niet zo goed lukte met de striping tape, maar vind ze toch best leuk!

    BeantwoordenVerwijderen