vrijdag 20 februari 2015

BLOEMEN NAGELSTICKERS - DEEL 2


Vandaag heb ik weer een schattige review van de nieuwe bloemstickertjes van Nailways voor je. Ik heb eerst mijn nagels gelakt met de Pearl Gloss nagellak 70 Pink Diva. Ik kreeg een dekkend effect met drie laagjes. Natuurlijk liet elk laagje eerst goed drogen, voor ik de volgende laag aanbracht.Op Pink Diva heb de mooie zwart gouden bloem stickertjes aangebracht. Deze zijn heel mooi om te zien en ze zijn heel erg gedetailleerd door het gouden randje om de blaadjes. Zwart staat natuurlijk ook wel heel goed bij het licht roze van de nagellak.

Ik bracht hier en daar de stickertjes op mijn nagels aan. De halve bloemetjes die erbij zitten zijn heel handig, die kun je makkelijk langs de randen van je nagels plaatsen. Ik drukte ze even aan en sealde alles in met een top coat.

Door al het stempelen dezer dagen was ik bijna vergeten hoe snel en makkelijk de nagel stickertjes zijn.  Ik vind het resultaat heel leuk geworden en blijf maar kijken naar de mooie bloemetjes.

Wat vind jij van deze bloemen stickertjes? En gebruik jij nog regelmatig nailart stickers, nu er zo veel met stempels wordt gedaan?


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

1 opmerking:

  1. Heel mooi. Hou niet van nagelstickers want vind altijd van die saaie. Vind deze bloemen wel heel mooi vooral door de gouden accenten. Nooit stempelen geprobeerd, maar ga zeker deze stickers kopen. Dankje voor het delen.

    BeantwoordenVerwijderen