donderdag 19 februari 2015

BLOEMEN NAGELSTICKERS - DEEL 1Vandaag heb ik een nagelsticker nailart gemaakt met de nieuwste nagelstickers van Nailways. Hoe leuk stamping nailart ook is... we mogen niet vergeten dat er nog heel veel andere leuke nailart is :)
Deze mooie nagelstickertjes zijn wit met gouden randjes. Ik vind deze echt prachtig om te zien. Ik heb er ook twee op een doosje, waar ik mijn stickers in bewaar opgeplakt :D. Dat kan natuurlijk ook!

Ik lakte eerst mijn nagels met twee laagjes met de mooie nagellak Nailways 69 Shed Light. Ik vind dit een zeer vrouwelijk kleur. Ik voel me echt een dame als ik deze draag :). De lak droogde snel en dat is altijd prettig. Ik kon daarom snel verder met het aanbrengen van de stickertjes. Ik pakte ze met een pincet van het velletje en legde ze één voor één op mijn nagels en drukte ze even aan. Met een top coat sealde ik de stickertjes in.  Anders blijven ze natuurlijk niet lang zitten. Ik ben erg blij met het resultaat en zal ook vaker nagelstickers gaan gebruiken. Het is supersnel en je krijgt een mooi resultaat.

Op het einde bracht ik trouwens nog wat nagelriemolie aan,  de nieuwe geur Havana Banana om precies te zijn. En echt... Wow ik ben nog nooit zo blij met een product geweest. Jeetje, wat ruikt die lekker zeg! Ik krijg gewoon echt de neiging om het op te drinken hihi. Hij ruikt zo lekker naar zoete bananen geur. Deze heerlijke geur is daardoor erg stimulerend om vaker je nagelriemen te verzorgen op een dag, dus dat is echt heel goed. De nagelriemolie zelf is ook heel fijn, hij plakt en kleeft niet en maakt de nagelriemen lekker zacht.

Welke kleur nagellak zou jij met deze stickertjes combineren?
Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. roze wit en goud zijn absoluut mijn favoriete combi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat geeft een mooie uitstraling he'. Ik vind het ook een mooie en lieve combinatie . bedankt voor je reactie, ik vind het leuk om te zien dat je het blog volgt . ik hou jou blog ook in de gaten hoor ;) liefs , roos

    BeantwoordenVerwijderen