vrijdag 13 februari 2015

VALENTIJN NAGELS


Voor deze valentijn nagels heb ik eerst al mijn nageltjes rood gelakt met 139 Strawberry. Ik heb op alle nagels twee laagjes aangebracht en deze goed laten drogen. Mooi rood is niet lelijk. Dat is een uitdrukking
die ik bij deze rood altijd in mijn hoofd krijg, als ik hem op lak. Ik blijf het zo'n mooie kleur vinden.

Over mijn wijs- en middelvinger heb ik de pearl gloss nagellak 70 Pink Diva gebruikt om deze nagels een leuk en speels effect te geven. Ik vind dat wel gelukt door dat mooie shimmertje erin.
Op deze nagels heb ik de xxx en hartjes gestempeld met de stempelplaat Love is in the Air van Nailways en de 139 Strawberry lak.

Voor de andere twee nagels heb ik zilveren Love You stickertjes opgeplakt. Nailways heeft sinds kort heel veel nieuwe zilveren, maar ook gouden nagelstickertjes erbij. Deze Love You stickertjes zitten op een setje met ook heel veel dieren erop. Zo valt er heel veel te combineren.


Natuurlijk heb ik alles goed geseald met top coat. Zo blijven de stickertjes ook mooi lang zitten!

Hopelijk krijgen ik een brievenbus vol kaarten met Valentijn, hihi ;)

Heb jij een kaartje gestuurd en/of verwacht je er één te krijgen?

Tot snel,

Roosje Jonker

2 opmerkingen: