zaterdag 7 februari 2015

SWATCH: 112 PEARL SAND


Yes! Nailways heeft nu ook Sand lakjes. Ik ben gek op nagellak met een textuur effect. Ik vind de kleur van 112 Pearl Sand zo mooi. Het is een nagellak die, zoals ik het noem "dubbelzijdig" is. Je krijgt allereerst een
nagellak met een textuur effect, maar daarnaast ook een lak met super mooie glimmende shimmers erin. Het is echt een heel zacht roze kleur met een soort parel effect door de shimmers.

Pearl Sand kan je over elke willekeurige kleur nagellak aanbrengen, zodat hij weer een heel ander kleur effect krijgt. Maar met twee tot drie laagjes dekt hij prima. Deze lak is precies goed vloeibaar, niet te dik en niet te dun. Erg fijn om mee te lakken
Ik merkte ook een verschil bij het verwijderen van de lak. Meestal is het toch even extra wrijven, doordat je met textuur werkt net als met glitters. Daarom was ik erg verbaasd dat ik het er eigenlijk net zo makkelijk vanaf kreeg als normale nagellak.

Ook stempelen lukte mij erop. Het strikje is van de Dreamgirl 01 stempelplaat. Ik heb geen top coat aangebracht, anders verdwijnt het Sand effect. Een hele snelle en simpele nailart dus :)

Wat vinden jullie van Sand nagellak?

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij


1 opmerking:

  1. O wat prachtig. Roze liquid sands zijn echt mijn grootste zonde. De lakjes uit de sweet shades zijn prachtig dus ga zeker bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen