woensdag 18 februari 2015

CNY 2015 NAGELS - DEEL 3


Op Facebook heeft Nailways t/m vrijdag 20 februari een Chinese New Year nagelwedstrijd, daarom heb ik nog een laatste creatie in die stijl gemaakt.  Ik ben begonnen met twee nagels te lakken met Nailways 84B Apollo en twee nagels met Nailways 141 Caramel. Die laatste rook weer zalig naar Karamel!


Om mijn nagels diepte te geven heb ik met een sponsje en 132 Spiked, dit is een lekkere gele kleur, mijn nagels hier en daar geel gesponst. Zo kreeg ik al snel een leuk wolkerig effect.

Voor alle prachtige afbeeldingen op mijn nagels, zoals de kraanvogels, waaiers, bloemen en lucht, heb ik waterdecals gebruikt. Op het velletje WD BOP210 stonden al deze prachtige plaatjes. 
Ik leg waterdecals altijd op een nat doekje met de afbeelding naar boven en pak als ze dan loskomen met een pincet eraf. Dit zorgt ervoor dat het beetje plak op de achterkant van de waterdecal intact blijft en deze makkelijker op mijn nagel blijft zitten. Uiteraard seal je de waterdecals op je nagels met top coat, zodat deze lekker lang mooi blijven zitten.

Gebruik jij weleens waterdecals?

Tot snel,

Roosje Jonker4 opmerkingen:

 1. Ohh, die zijn mooi geworden ! Ik had ook al een tweede poging gedaan op het chinese new year thema maar dat was echt een mislukking geworden . en licht het aan mij of zijn je nagels nu langer ? Heel mooi zo ! X roos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh, die zijn mooi geworden ! Ik had ook al een tweede poging gedaan op het chinese new year thema maar dat was echt een mislukking geworden . en licht het aan mij of zijn je nagels nu langer ? Heel mooi zo ! X roos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Mijn nagels zijn natuurlijk, daarom zijn ze soms korter en dan weer langer :)

   Verwijderen
 3. Erg mooi. Ik loop wat achter met de trends van tegenwoordig. ik moet ook nog water decals uitproberen. Kan je met uv gel topcoat sealen of verkleurd het door de zon? Groetjes suus

  BeantwoordenVerwijderen