dinsdag 24 februari 2015

ZOETE ROZE VLINDER NAGELS


Wanneer je de nieuwe kleurtjes van de Sweet Shades Collectie van Nailways gebruikt, krijg je natuurlijk ook zoete nagels. Als basis heb ik op al mijn nagels de kleur 69 Shed Light gebruikt. Dit is een mooie oudroze kleur. Deze kleur is dekkend in twee laagjes en zorgt er zelf voor dat het egaal
op je nagels opdroogt. Een erg fijne bijkomstigheid!

Op mijn pink en wijsvinger heb ik toen het Sand kleurtje 112 Pearl Sand gebruikt. Ik heb echt een heel dun laagje geplaatst, zodat je wel een mooi glossy effect krijgt, maar niet heel stevige zandlaag. Pearl Sand kan je echt over elke kleur nagellak gebruiken voor een speciale finish. Ga ik binnenkort nog maar eens uitproberen!
Nailways heeft echt heel veel stempelplaten. De grote S platen zijn momenteel in de uitverkoop en daar heb ik er eentje van gebruikt, namelijk de stampingplate S4. Ik heb met wit eerst op de midden -en wijsvinger het middelste plaatje van de plate gebruikt. Zo heb ik schattige krullen als achtergrond die op een soort luchtstroom lijken.

Artnr: 21434989 S4 Plate

Daarna heb ik met de kleur 81B Salta een groene metallic kleur van de Baroque serie de vlinders en de bloemen gestempeld.


Uiteraard ben ik geƫindigd met top coat om alles te sealen en voor een lang behoud van mijn nagellak.

Vind jij roze kleurtjes ook leuk of vind je dat te sweet worden?

Tot snel,

Roosje Jonker


1 opmerking:

  1. Ben heel erg blij met de sweet shades collectie. Nu zoek ik nog een mooie grijze stamping lak.

    BeantwoordenVerwijderen