woensdag 4 februari 2015

LOVELY VALENTINE MANIValentijnsdag komt eraan dus ik wil je daarvoor je een beetje in de sfeer brengen en een beetje inspiratie geven :) Deze mani begon ik met het lakken van al mijn nagels met 11 Simple White. Zodra de lak droog was, heb ik met een sponsje twee kleuren van de nieuwe collectie Sweet Shades gebruikt! Ik ben zo
verliefd op deze collectie. Dit zijn echt de kleurtjes waar ik van houd. Ik gebruikte 68 Light up en 69 Shed Light. Deze bracht ik aan op het sponsje en depte het op mijn nagels. Ik herhaalde dit toen mijn nagels weer droog waren. Ik vind de kleuren heel mooi samensmelten.
Van de stempel platen Nailways Love is in the Air, Dreamgirl 01 en Dreamgirl 14 gebruikte ik om een aantal afbeeldingen om mijn nagels vol te stempelen. Ik vind het meisje op mijn wijsvinger zo leuk en goed gelukt. Ik heb alles gestempeld met de aroma lak 139 Strawberry en ondanks dat het alleen maar gestempeld is, kon ik de lekkere fruitige zoete geur toch opvangen. 
Ik werkte mijn nagels af met een top coat. Natuurlijk even mijn nagelriemen schoongemaakt en nagelriemolie aangebracht vandaar dat het zo glimt. 

Wat vind jij van deze Lovely Valentine Mani en vind jij de nieuwe collectie ook zo leuk als ik ?

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs,

Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten