vrijdag 6 februari 2015

HOE WERKT HET? SHOW TIPS


Ik wil je vandaag laten zien wat voor leuks je kan doen met show tips. Dit zijn hele lange nageltips en ze worden meestal gebruikt om een mooie nailart op te maken en neer te zetten als decoratie. Ze worden ook
vaak voor shows gebruikt dus vandaar de naam. Wanneer je zelf met acryl werkt zul je van dit product wel eerder gehoord hebben, denk ik.
Ik heb als eerste met cover acryl gemengd met acryl vloeistof het nagelbed van de oefenvinger opgevuld en met verschillende kleuren acryl de volledige nagel verder in model gebracht. 
Na het vijlen heb ik UV Quick Finish aangebracht. Dat is heel handig om te doen, want zo houdt deze nagel zijn mooie glans en kan ik er alles op stempelen of plakken wat ik maar wil. En wanneer het gestempelde of geplakte niet meer bevalt, kan ik dat gemakkelijk verwijderen met gewone nagellak remover. Zo kan ik dus de nagel elke keer veranderen en er verschillende soorten nailart op maken. 
Voor de nailart die er nu op zit, deed er even simpel een stempel van de Pueen Encore set op. Langs de rand van de tip heb ik wat rhinestones geplaatst en op het nagelbed nog een stickertje. Ik eindigde met top coat.Het is erg leuk om te maken en een goede oefening. Het is natuurlijk een super lange nagel, maar omdat het een show tip is, vind ik dat wel leuk om naar te kijken. Je kan deze show tip natuurlijk ook knippen en bij vijlen hoe je zelf wilt. Ik vind het leuk staan op mijn nagelspullen kast en zo nu en dan zal ik de nailart veranderen.
Wat vind jij van show tips? Zou je dit ook leuk vinden om te maken en ermee met nailart te oefenen of houd je het liever bij nailart op je eigen nagels?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,

Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten