maandag 9 februari 2015

SWATCH: 68 LIGHT UP


Ik heb een swatch van de nagellak 68 Light Up gemaakt om je deze mooie kleur te laten zien. Ook deze kleur is van de nieuwe collectie Sweet Shades. Ik ben heel blij om te zien dat Nailways haar collectie heeft uitgebreid met mooie zachte kleuren.

Light Up is een hele zachte nude /lichte zalm kleur. Hij ziet er heel lief uit hihi. Ook deze lak is Basic en heeft de opbouwende formule. Daarom lakt hij prettig en streeploos. Hij dekt heel mooi in twee laagjes en hij droogt echt super snel! Ik weet niet of deze collectie nog een betere formule heeft.
En WOW, wat ben ik weer verrast door de glans van Nailways nagellakken, het lijkt net een gel lak!


Ik heb twee lagen aangebracht op al mijn nagels en liet deze goed drogen. Terwijl mijn nagels aan het drogen waren, heb ik lichtblauwe sterren studs op mijn nog natte ringvinger aangebracht met een dottingtool. Wanneer je de dottingtool even dipt in klein bakje water, kan je steentjes of studs heel makkelijk oppikken. Ik koos voor de super schattige sterretjes in licht blauw, omdat ik deze erg goed bij de nagellak vindt passen. Ik vindt de potjes waar de studs inzitten ook erg mooi en handig :). Ik heb vier studs op mijn ringvinger geplaatst en deze heel licht aangedrukt, zodat ze vast zaten.

Toen mijn nagels droog waren, heb ik een UV top coat aangebracht op mijn ringvinger, zodat de sterretjes echt goed vast zaten. 2 min onder de UV lamp en het was helemaal uitgehard. Je kan dit natuurlijk ook doen met een normale top coat, maar ik vind dit net even wat steviger zitten.
Ik heb geen top coat op de rest van de nagels gedaan, want de nagels glimmen al zo mooi. Als laatste stap nog even de nagelriemen schoongemaakt en een nagelriemolie opgebracht.

Wat vind jij van de nagellak 68 Light Up?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,

Roos van der Kooij

1 opmerking:

  1. Na de winactie heb ik alle sweet shades geswatched en staan online. Kan niet kiezen welke het mooist is.

    BeantwoordenVerwijderen