dinsdag 9 februari 2016

DEEL 2: GEL NAGELS MET ACRYL NAGELVERF EN RHINESTONESVandaag heb ik nog een nail art met de acryl nagel verf van Nailways gemaakt op een SOAK OFF gel ondergrond. De basis kleur is nummer 70 een mosterdgeel. Erg geschikt voor de Paasdagen die er aan komen!

Op de basis van deze mooie gele color gel heb ik eerst een blanke nagellak aangebracht, Seche Vite.Vervolgens heb ik met de roze acryl verf vier bloemblaadjes geschilderd. Twee laagjes voor een perfecte dekking. Met wit heb ik tussen de roze blaadjes ook vier bloemblaadjes geschilderd. Tenslotte heb ik met de gele kleur op de witte een slag kleinere blaadjes geschilderd. Alle blaadjes ook weer twee laagjes. 


Het hartje heb ik ingevuld met vier kleine roze rhinestones. Natuurlijk heb ik ook hier weer Seche Vite, de blanke nagellak over gedaan om alles goed op zijn plaats te houden en voor een langere levensduur van mijn nail art.Tot de volgende keer maar weer!

Maaike JanssenGebruikte Nailways producten:

SOAK OFF - 70 Mosterdgeel

SOAK OFF - Top and Base Coat

Fast&Easy - Finishing Wipe

36 Watt UV Lamp – Wit

Seche vite

Professionele Acryl Nailpaint 21 Platinum White

Professionele Acryl Nailpaint 7 rose pale

Professionele Acryl Nailpaint 4 briljant yellow

3- delige Witte Fijne Penselen Set - Lange Steel

Klein Nail Art Rhinestone Wiel - Ronde Vorm 0,5 mm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten