zondag 28 februari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 9 - IJSJES EN SWIRLS OP DE NAGELS + WINACTIE


Na al die sneeuw -en hagelbuien van afgelopen week moest ik opeens denken aan de ijsjes die ik in mijn Mystery Box had gekregen. Tijd voor wat vrolijke ijspret!


De paarse kleur 135. Greaser koos ik uit als stralende basiskleur voor mijn eenvoudige nail art. Na twee laagjes te hebben gelakt plaatste ik op de midden nagels de ijsjes. Ik deed eerst een top coat op, Seche Vite. Met een pincet deed ik de ijsjes op mijn nagels. Het was meteen een vrolijke bedoening.


Met de All Pretty Stempel plate AP-07 en de donkerpaarse Nailways lak 25. Diffuse stempelde ik de grappige swirls op beide nagels. Ook deze lakte ik af met Seche Vite.


WINACTIE!


De overige ijsjes samen met de All Pretty Plate-07 en nog een paar leuke extraatjes kun je deze week winnen!

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie. Zorg dat wanneer je anoniem reageert ook je naam achterlaat in het bericht, En volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))

Reageren kan tot zondag 6 maart 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker

8 opmerkingen:

 1. Mooie kleur lak en ook leuk met de swirls, de ijsjes zijn niet zo mijn ding, buiten dat ik het niet zo mooi vind lijkt het me ook lastig, blijf je niet overal achterhangen met een "uitstekende" nailart ??
  Gelukkig hebben we allemaal een eigen smaak, anders wordt het ook zo saai he ? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Arianne, meestal draag ik zo'n nailart 1 à 2 dagen. Ik vind het erg leuk, maar ik moet wel opletten. Net of je nagels altijd nat blijven ;), heel voorzichtig doen dus.

   Verwijderen
 2. weer zo'n leuke nail art ik hou daar wel van. hopelijk blijft het zonnetje nu schijnen ben die regen wel zat maar met zulke nagels daar word je vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Saskia! Ja, het zonnetje doet veel goeds hè? Ik ruik de lente al... :)

   Verwijderen
 3. Wat ontzettend leuk die ijsjes! Die gaan mijn dochter van 6 helemaal geweldig vinden! Sinds haar mama verzot is aan nail art wil ze elke dag haar nagels gelakt hebben. Hahaha. Ik kan niet wachten totdat het lente wordt en we weer volop ijsjes kunnen eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ijsjes! Zijn ze ook los te krijgen in de webshop? Echte musthaves.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cindy deze zijn niet los te verkrijgen. Ze kunnen alleen in de Mystery Nailart Box zitten.

   Verwijderen
 5. Wat schattig! Hier zou ik wel raad mee weten ��

  Kim

  BeantwoordenVerwijderen