zondag 21 februari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 8 - TRIBAL NAGEL STICKER & STEMPEL NAILART + WINACTIE


Met hele nagelstickers kan je alle kanten op. Het voor de hand liggenste is om ze over de hele nagel aan te brengen, maar voor deze nail art heb ik besloten het even anders te doen. Ik heb één stickervelletje uit mijn Mystery Nail Art Box heel anders gebruikt.


Ik ben begonnen met een heerlijke knalroze kleur, 21. Axial. Ik weet niet wat het is, maar dit soort roze kleurtjes trekken mij enorm aan ;). Ik heb twee laagjes gelakt om zo een mooie dekkende kleur te krijgen. Daarna ben ik gaan stempelen met Mundo de Unas 1. White en 68. Light Up van Nailways. Op een stempelplate uit de collectie van de Large Stamping Plates vond ik een mooie tribalachtige afbeelding welke goed matchte bij de nagelstickers die ik wilde gaan gebruiken. Het is vaak even puzzelen en goed in je nagelspullen zoeken om een leuke match te krijgen.
Op de stempelplate plaatste ik onder de witte stempelkleur en daarboven de roze kleur. Door het schrappen krijg je dan een mooie kleur overloop.


De nagelstickers heb ik in reepjes geknipt en zo'n reepje als een soort striping tape op mijn nagel geplakt. De stickers zijn gelukkig erg dun en daardoor krijg je geen rare randjes en dat soort dingen. De nail art heb ik gesealed met Seche Vite voor een langdurig mooi resultaat.

WINACTIE! HELE NAGEL Stickers


De overige velletjes hele nagelstickers samen met een vijl en de rozenstokjes zullen in het win pakketje zitten. 

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie. Zorg dat wanneer je anoniem reageert ook je naam achterlaat in het bericht, En volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))

Reageren kan tot zondag 28 februari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker

  .

5 opmerkingen:

 1. Wow! That's very generous of you. Hope to be lucky. Thanks and more power! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooww, dit ziet er ook weer zo leuk uit, ik denk dat ik weer inspiratie voor mijn nagels voor morgen heb gevonden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een orgineel idee zo doe je ook nog veel langer met je stickers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superslim om decals zo te gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke actie! Altijd leuk om iets nieuws te kunnen testen. Ik doe graag mee. 😄

  BeantwoordenVerwijderen