donderdag 11 februari 2016

EEN FEMME FATALE RODE TATTOO NAIL ART LOOK


Vandaag even wat anders. Ik heb een zeer aparte manicure gemaakt met een verschillende nail art op elke nagel. Een Femme Fatale rode tattoo look, omdat die natuurlijk ook rondlopen op Valentijnsdag…

Voor deze nail art ben ik begonnen met een van de prachtige gels van Nailways, SOAK OFF 190A. Ik heb drie zeer dunne laagjes aangebracht, waardoor je een prachtige diepe dekking krijgt zonder dat de kleur donkerder oogt. Het is erg handig om alcohol en een kwastje te gebruiken om de nagelriemen te corrigeren wanneer je te dicht bij je randjes de gel hebt aanbracht. Over de rode basis heb ik een blanke lak, Seche Vite gedaan, anders houdt de nail art niet goed. 


Op de pink heb ik de tattoo achtige vlindertjes gedaan. Niet te zien dat dit stickers zijn! Ze ogen zo dun als waterdecals, maar zijn heel makkelijk op te brengen. Zeker een aanrader. Op de wijsvinger heb ik wel waterdecals gebruikt. Ook een tattoo like serie. 


Op de ringvinger en de middelvinger heb ik een fade out gemaakt met zwarte glitter. Op de duim heb ik een broderie kanten patroon gestempeld en daarboven heb ik zwarte hartjes aangebracht. Deze hartjes komen uit een nagelwiel met alleen maar zwarte figuurtjes. De ovale vormpjes en strikjes die ik op de andere nagels heb gebruikt, komen ook uit dit wiel. Volgens mij een perfecte mani voor een “stoute” Valentijn.

Groetjes maar weer, 

Maaike Janssen Gebruikte Nailways Producten:

Nailways - SOAK OFF - 190A Rode Gellak

Nailways - 36 Watt UV Lamp – Wit

Seche Vite - 14ml sneldrogende topcoat

Nailways - Nail stickers XF205

Nailways - Waterdecals - Fairies JT-021Glitter

Nailways - Wiel - Zwart gemixed rhinestones

Nailways - SOAK OFF - Top and Base Coat gellak

Geen opmerkingen:

Een reactie posten