dinsdag 2 februari 2016

EEN SIMPELE VALENTIJNS LOVE NAIL ART MET GLASSTEENTJES


Een nail art kan je net zo moeilijk maken als je zelf wilt, of net zo makkelijk :) Vandaag laat ik je een eenvoudige nail art zien met het gebruik van glassteentjes (cabochons) welke ik in mijn Mystery Nail Art Box vond.Eerst heb ik drie laagjes 13. White Fog uit de Autumn glow serie van Nailways opgelakt. Een erg mooie semi transparante kleur die erg diep oogt, wanneer deze eenmaal is opgedroogd. Het heeft ook een prachtige hoogglans. 


Voor het stempelen heb ik twee verschillende hartjes patronen gebruikt van de All Pretty Stempel Sjabloon 11. Eén heb ik gestempeld met de 20. fuchsia en de andere met de zacht zoete 71. Nabu van Mundo de Unas.


Ik heb de hartjes aan de onderkant van mijn nagel gestempeld vlak bij de nagelriemen. Hier overheen heb ik de mooie top coat van Seche Vite aangebracht. 


Op de tip van de nagel heb ik de exclusieve hartjes uit de mystery box geplakt. De letters van de steentjes vormen samen het woord LOVE. Natuurlijk heb ik ze in die volgorde op specifiek de wijs- middel- ringvinger en pink beplakt. Dit heb ik gedaan met de lijm met een kwastje. Eerst het hartje oppakken met een pincet, dan een druppel lijm erop en meteen op de juiste plaatst op de tip van de nagel geplakt. Op de duim heb ik twee van de kiss lipjes geplakt. 

Ook weer een nail art om te zoenen!

Tot de volgende keer maar weer!

Maaike Janssen


Gebruikte Nailways producten:

Autumn Glow - 13. White Fog

MDU - 20. Fuisha

MDU - 71 Nabu

All Pretty Stamping Plate - 11

Seche Vite

Exclusieve hartjes uit de Mystery box

Nagellijm met kwastje

2 opmerkingen: