donderdag 4 februari 2016

GEL NAGELS MET ACRYL NAGELVERF EN RHINESTONES


Op een prachtige pastel oranje gel basis van SOAK OFF - 121. heb ik een nail art gemaakt van acryl nagelverf met rhinestones.Eerst heb ik drie laagjes van de zeer fijne glitter nagellak 93. Stardust Silver uit de Autumn Glow collectie gebruikt. Deze glittertjes zijn zo fijn dat het verwijderen ervan geen uitdaging is, maar gewoon heel makkelijk gaat met remover. 


Op de fijne glitter heb ik bloemetjes gemaakt met acryl nagelverf. Platinum White is een prachtige glanzende parelmoer verf. Daar heb ik de buitenste blaadjes van geschilderd. Wel twee laagjes gebruikt. Daaroverheen een kleiner bloemblaadje met Pale Gold de koper/goud kleurige verf, ook weer twee laagjes. De verf laat zich heel goed verwerken en is supersnel droog! Bovendien zit het in een handig flesje met doseer dop. 

Het hart van het bloemetje heb ik gemaakt door willekeurig enkele kleine bronskleurige steentjes op te plakken met blanke lak. Op de middelvinger nagel heb ik langs de nagelriem en opgaand over de tip een kettinkje geplakt met nagellijm. Dit kettinkje zat in een setje uit mijn Mystery Nail Art Box


Eerst een druppeltje op het startpunt en het kettinkje erin leggen. Laten drogen. Dan stapsgewijs steeds verder tot het kettinkje helemaal vast zit. Hier overheen heb ik over de gehele nagel een laagje Seche vite aangebracht.

Tot de volgende keer maar weer!

Maaike Janssen

Gebruikte Nailways producten:

SOAK OFF - 121 - pastel oranje

SOAK OFF - Top and Base Coat

Fast&Easy - Finishing Wipe

36 Watt UV Lamp - Wit

Autumn Glow - 93. Stardust Silver

Professionele Acryl Nailpaint 21 Platinum White

Professionele Acryl Nailpaint 23-Pale Gold

3- delige Striping Brush Set

3- delige Witte Fijne Penselen Set - Lange Steel

7-delige Professionele Kristalen Nagel Penselen Set

Klein Nail Art Rhinestone Wiel - Ronde Vorm 0,5 mm
Kettinkje uit de exclusieve mystery nail art box

2 opmerkingen:

  1. hij ziet er supermooi uit, wat een werk moet dit geweest zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Petra, dank je wel. Het viel eigenlijk best mee... Natuurlijk moest ik ook eerst even oefenen maar de Acrylverf is op waterbasis en de foutjes zijn dus makkelijk bij te werken. :)

    BeantwoordenVerwijderen