zondag 7 februari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 6 - ROZE VALENTIJNS NAGELS MET CHARM + WINACTIE


Nagels en handen zijn zeer gevoelig voor van alles. Het ene moment is er niets aan de hand en vervolgens heb je een wondje of een afgebroken nagel. De liefde voor je nagels kan dan echt een haat - liefdes verhouding worden. Vandaag heb ik daarom mijn nagels overladen met een nail art van hartjes en kusjes. Wie weet helpt het....:)

Voor deze lekkere roze liefdes manicure heb ik eerst een basis kleur opgelakt 68. Light Up. Na twee laagjes had ik een perfecte dekking. Wanneer ik mijn nagels doe, heb ik soms wat minder tijd. Het is dan superfijn om een nagellak te gebruiken, waarbij je snel verder kan. De hele shiny color collectie van Nailways heeft zeker die kwaliteit en ik kies bij minder tijd, altijd een lakje uit die range.

Artnr: 33056323 Dream Girl -08 PlateNa eventjes wachten, kon ik beginnen met stempelen. Voor het stempelen gebruikte ik Dreamgirl 08, een echte Valentijns topper en Mundo de Unas 29, lekker neon roze.
Voor het stempelen gebruik ik mijn Bundle Monster Stamper Set. Ik weet nog dat ik in het begin helemaal niet blij was met deze stamper. Ik kreeg hem de eerste keer niet goed aan de praat. Nadat ik hem had vervloekt en weggelegd, probeerde ik het een volgende keer toch maar weer. En nu wil ik niet anders meer. Over haat - liefdes verhouding gesproken hihi.

  
Als laatste heb ik een hartjes charm genomen die ik in mijn Mystery Nail Art Box vond. Deze charm is gevormd naar de nagel, er zit een boogje in. Zo is deze makkelijk te plaatsen. Ik heb weer eerst mijn nagel gelakt met Seche Vite en daar de charm ingelegd. Wanneer je de charm echt dagen wilt dragen, is het beter om nagellijm te gebruiken voor de bevestiging. Maar voor een paar daagjes is top coat perfect!


WINACTIE! CHARMS & STAMPING 


De lieve hartjes charms die ik over heb, zullen in dit win pakketje zitten. Ook doe ik er de Dream Girl - 08 stempelplate bij!

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie. Zorg dat wanneer je anoniem reageert ook je naam achterlaat in het bericht, En volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))

Reageren kan tot zondag 14 februari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker 

5 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke nail art! I like it! En natuurlijk volg ik le blog op bloglovin ☺

  'Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie nail art. De kleurencombinatie vind ik ontzettend gaaf, en het geeft een liefdevolle vrolijk gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. P.S. ik heb dit bericht op Twitter en Facebook gedeelt.

   Verwijderen
 3. leuke nagels en alweer een hele leuke stempelplaat. mijn vingers kriebelen al om hier mee te werken :-)

  BeantwoordenVerwijderen