donderdag 25 februari 2016

RODE UV GEL NAGELS MET RHINESTONES EN WATERDECALS


Hey!! Deze nail art vergt een klein beetje geduld maar het resultaat mag er zijn!


Eerst de basis, dit is de mooie rode gel van Nailways, SOAK OFF 210A. Gel heeft als groot voordeel dat de kleur, naarmate je er meer laagjes op doet, dieper wordt, maar niet donkerder. Je krijgt dus een soort glas effect wat echt heel gaaf is!  Daarom ook dit keer weer drie hele dunne laagjes gel als basis opgedaan.
Eerst heb ik de rode ondergrond met blanke lak, Seche Vite gelakt. omdat ik met waterdecals ga werken. Als je waterdecals op gel aanbrengt dan gaat het “bobbelen” wanneer je die gaat aflakken. De waterdecals uitknippen en even in water dopen. Het overtollige water afschudden en de waterdecal op een handdoekje leggen. 


Na een paar seconden is de afbeelding los van het papier gekomen. Met een pincet kun je ze heel precies op je nagel plakken. Even voorzichtig deppen met een celstof pad en met een grote stamper nog even beter vastdrukken. Hier gaat weer een laagje blanke lak overheen.


Ik heb op verschillende plaatsen één rode rhinestone geplakt, behalve op de ringvinger. Nu komt het geduldige werkje. Op de ringvinger heb ik van rode rhinestones bloemetjes gemaakt.Voor het hartje een grote rhinestone en de blaadjes van kleine. Een druppel blanke lak op een stuk plastic. Ik gebruik altijd een plastic A4 insteekhoesje. De rhinestone met de onderkant (zilver) in de lak dopen en op de juiste plaats op de nagel zetten. Alle nagels heb ik nog eens met blanke lak, Seche Vite afgewerkt. 
Na een tijdje haal ik mijn nail art er meestal weer af, omdat ik dan wat anders wil maken en dat kan heel makkelijk. De rode gel basis blijft namelijk onberispelijk, nadat je alle nail art hebt verwijderd.


Tot de volgende keer maar weer!

Maaike Janssen

Gebruikte Nailways producten:

SOAK OFF – 210A
SOAK OFF - Top and Base Coat
Fast&Easy - Finishing Wipe
36 Watt UV Lamp – Wit
Waterdecals Black flowers XF1138
Klein Nail Art Rhinestone Wiel  - Ronde Vorm 0,5 mm – 12 verschillende kleuren
Groot Nail Art Rhinestone Wiel  - Ronde Vorm 3 mm 
Seche vite

Pincet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten