zondag 14 februari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 7 - SIMPELE WATERDECAL NAIL ART + WINACTIE


Soms heb je van die momenten dat het even ontbreekt aan inspiratie of je wil gewoon een snelle nail art maken. Dat laatste had ik. Sommige weken in het jaar lijkt er geen tijd te zijn om even rustig te zitten en te nagelen.


Waterdecals zijn de oplossing voor meer dan alleen een laagje nagellak dragen. Het maakt het net even wat aangekleder. Voor deze nail art heb ik gekozen voor een zacht roze nude basis kleur, 68. Light Up. Na twee laagjes had ik een mooie dekkende kleur.


Het plaatsen van waterdecals is heel eenvoudig. Ik knip altijd de waterdecals uit die ik nodig heb. Soms zitten ze los op een velletje gedrukt, maar ik heb ook wel eens meegemaakt dat ze toch allemaal aan elkaar zaten. Als je ze dan afweekt, is het een heel gedoe om ze dan alsnog uit te knippen.
De waterdecals voor deze manicure vond ik in mijn Mystery Nail Art Box. Ik knipte ze uit, legde ze op een nat vaatdoekje met het plaatje naar boven. Toen ze van het papiertje afkwamen, heb ik ze met een pincet op de goede plek op mijn nagels geplaatst. Daarna heb ik ze vast gesealed met Seche Vite top coat. Heel simpel dus, maar wel even een klein extra dingetje.


WINACTIE! WATERDECAL PAKKETJE


De rest van de waterdecals van het velletje en nog een aantal velletjes erbij, zullen in het waterdecal win pakketje zitten. 

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie. Zorg dat wanneer je anoniem reageert ook je naam achterlaat in het bericht, En volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))

Reageren kan tot zondag 21 februari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker

6 opmerkingen:

 1. De waterdecals zijn niet echt mijn ding (maar eerlijk is eerlijk, ik heb er pas één keer eentje gebruikt en die deed niet wat ik wilde) maar wat een mooi kleurtje nagellak is dat! Zit er nog shimmer in of is het echt een creme zonder verder iets? *duimt dat het inderdaad een "kale" creme is*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joyce, de nagellak is echt een creme nagellak. Er zitten verder geen glittertjes in.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke winactie, ben gek op (snelle) nailart ;) Ik denk dat nailart met waterdecals een van mijn favorieten is/wordt, ik hou ervan door met iets minimaals een stijlvolle nagel te cre-eren. Mooie kleur nagellak ook by the way ;) Ik kwam jouw blog net voor het eerst tegen, ga nu dus lekker onder mijn dekentje op de bank in de historie duiken..... Groetjes van Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. altijd leuk ff snelle nailart met water decals en leuke win actie ook weer jullie zijn toppers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winactie, decals zijn altijd makkelijk om mee te werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke nail art! Waterdecals zijn zo leuk, je hoeft er niet veel voor te kunnen en het resultaat is heel erg leuk! Blijft een favoriete vorm van nail art.

  Ik volg via de mail en bloglovin

  Groetjes kim

  BeantwoordenVerwijderen