dinsdag 16 februari 2016

PAARSE VERSLETEN VINTAGE UV GEL NAGELSVandaag heb ik een lekker opvallende nail art gemaakt. Het is een “versleten” look die ik erg leuk vindt staan bij een vale oude spijkerbroek met gaten.

Eerst heb ik de basis voorzien van een mooie lila gel, SOAK OFF 420.  Daarop heb ik vervolgens een laagje Seche Vite top coat gelakt, zodat ik makkelijk nail art producten erop kan gebruiken. Met een fel roze stempellak van Mundo de Unas, 29 Neon Pink heb ik het patroon van All Pretty Stamping Plate – 11 gestempeld. In het midden van de plate zit een hartje met allemaal randen eromheen, daar heb ik weer een hartje stud in geplaatst.Uiteraard kun je de mani zo laten, maar mezelf kennende is het natuurlijk niet apart genoeg… :) Over het geheel heb ik wederom een gellaagje aangebracht, weer in dezelfde lila kleur. Dit kun je natuurlijk ook met nagellak doen. Ik ben toen met een midden grove bananenvijl over het geheel gegaan, totdat de hartjes stud bijna helemaal metaalkleurig is en je de fel roze stempel er weer door heen ziet komt. Wel goed opletten: De stud is hol en voor je het weet ben je er doorheen… Dan blijf je dus ook overal achter haken en dat is natuurlijk niet fijn! Als het metaalkleurig is dan is het voldoende, eromheen kun je natuurlijk wel doorgaan met vijlen tot je de stempel weer terug ziet. Maar ook hier geldt: ophouden als het er leuk uitziet. Ik heb dit verder niet afgelakt omdat ik de “versleten” look nou juist zo leuk vind.

Tot de volgende keer maar weer!

Maaike JanssenGebruikte Nailways producten voor deze nail art:

Nailways - SOAK OFF - Top and Base Coat gellak

Nailways - 36 Watt UV Lamp – Wit

Nailways - SOAK OFF – 420 paars

Seche Vite - 14ml sneldrogende topcoat

Mundo de Unas Stempellak 29 neon pink

Nailways Nagel Studs: Neon Roze Hartjes

Bananen Zebra Nagelvijl - 100/180 grit (5 stuks)

2 opmerkingen: