donderdag 14 januari 2016

HOE KAN JE FRENCH NAGEL STICKERS GEBRUIKEN IN COMBINATIE MET SOAK OFF GEL?Voor deze nail art heb ik gekozen voor een prachtige soft pastel roze en lichtblauwe soak off gel kleur (SOAK OFF 30 en 590) om mee te werken. De kleurtjes matchen heel mooi met elkaar.
Op mijn nog steeds goede basis met witte tips (zie vorige blog) heb ik French Nail Tip Stickers geplakt. Ik heb ze niet op de gebruikelijke manier op de smile line geplaatst, maar diagonaal van linksonder naar rechtsboven. De rechterhelft heb ik met roze soak off gellak ingevuld en de linkerkant met lichtblauw. 


Ik heb wel drie laagjes gelakt, omdat ik het echt volledig wilde laten dekken. Wanneer je daarna de french nagel stickers verwijderd, dan heb je een mooie groef over het midden lopen. Het is belangrijk om je nagels goed schoon te maken van nog plakkerige gel.  Anders blijft de glitter van de volgende stap overal vast zitten. Ook heel mooi natuurlijk, maar dit was nu niet mijn intentie :)


De groef heb ik opgevuld met builder gel diamond touch en een fijne witte penseel. In de nog natte gel heb ik witte glitterpoeder uit het kleine potje gestrooid. Dit alles heb ik 2 minuten onder de UV lamp uitgehard en deze stap heb ik nogmaals herhaald. Uiteraard eerst alles weer goed van de plaklaag ontdaan. 


Het resultaat heb ik goed egaal gevijld. Op het glitterrandje tegen de nagelriemen aan heb ik een mooi parel hartje geplakt met nagellijm met een kwastje. Op de accentnagel heb ik het hele streepje volgeplakt met deze lieve hartjes. Alles aflakken met een goede top coat en mijn nagels zijn ready to go.Tot de volgende keer!

Maaike Janssen

Gebruikte Nailways producten:

French Nail Tip Stickers
36 Watt UV Lamp – Wit
SOAK OFF – 30 Lichtblauw/Turquise
SOAK OFF – 590 Lichtrose/Nude
3- delige Witte Fijne Penselen Set - Lange Steel
UV GEL - Diamond Touch
12- Delige Glitter Set
Fast&Easy - Finishing Wipe
Bananen Zebra Nagelvijl - 100/180 grit (5 stuks)
Nail Art Wiel - Witte Hart Parels
SOAK OFF - Top and Base Coat

1 opmerking: