dinsdag 19 januari 2016

LEUKE NAGEL IDEEËN VOOR OP SOAK OFF UV GEL MET DE MYSTERY NAIL ART BOXDe basis van mijn nail art is een hele mooie zwarte Soak off UV gel met een spikkeltje metallic, waardoor je een kleur krijgt die op ouderwetse kolen lijkt. Op deze gel basis heb ik french nagel stickers die een punt hebben geplakt. De nagelstickers heb ik in verschillende richtingen aangebracht, behalve op de ringvinger. 


De binnenkant die is ontstaan door de nagelsticker  heb ik ingevuld met folielijm. Daarvoor moet je wel even geduld hebben, want als de folie lijm nog te nat is dan plakt de foil niet goed. De lijm moet transparant van kleur worden en nog een beetje plakkerig. 
Hierop heb ik de zilver/zwarte nagelfolie geplakt die een soort slang patroon heeft. Deze kleur nagelfolie zit niet in het standaard assortiment van Nailways.  Deze zat namelijk exclusief in mijn mystery nail art box. Ik heb het gelijmde gedeelte van mijn nagels volledig bedekt met deze foil. Wanneer je wrijft met een rozenstokje op de nagel dan laat het patroon los van het beschermplastic op je nagel. Kijk goed of het patroon volledig heeft gepakt, anders kun je nogmaals dat stukje doen wat niet gepakt heeft. Haal daarna voorzichtig de french nagel stickers weg. Met zilveren “sliertjes” die ik ook in mijn box vond, heb ik in de richting van de driehoek een uitlopend patroon gemaakt. Ik heb telkens drie sliertjes naast elkaar aangebracht. Ook deze nail art zit alléén in de mystery box. Over alle nagels heb ik daarna een glossy top coat gebruikt. 


Op de ringvinger heb ik een prachtig zilveren nagelsierraad geplakt. Wederom niet in de shop alléén in de mysterybox. Het resultaat mag er wezen! Deze mani heb ik gemaakt voor een chique feestje. De volgende dag heb ik wel het mooie nagelsieraad eraf gehaald. Zo kan ik voor een andere keer weer gebruiken. 

Zo zie je maar weer in een Mystery box zitten echt exclusieve en hele mooie nail art spullen, die niet altijd gewoon online te bestellen zijn!

Tot de volgende keer!

Maaike JanssenGebruikte Nailways producten:

Nailways gel: SOAK OFF – 680 (antraciet) - Productnr.: SOAK680

Nailways UV lamp: 36 Watt UV Lamp - Wit - Productnr.: 26389704

Nailways stickers: French Nail Tip Sticker - Guides 4 - Productnr.: 30045000

Nailways folielijm: Foil Nail Glue - Productnr.: NWFL009214

Nailways Rozenstokjes (10 stuks) - Artnr: 26128304

Nailways Transfer Nagel Folie (exclusief uit de mystery box)

Nailways Silver fuzz (exclusief uit de mystery box)

Seche Vite - 3,6ml - Productnr.: SEVI3

Nailways nagel sieraad (exclusief uit de mystery box)

1 opmerking:

  1. Tjonge, dit vind ik er te gek uitzien zo op je nagels, leuke combinatie, het zwart met zilver , met die printjes...

    BeantwoordenVerwijderen