donderdag 21 januari 2016

OP DEZELFDE UV GEL BASIS: GLAMOUR & EENVOUDIGE GEMANICUURDE NAGELSMijn vriendin ging samen met mij naar een feestje en vroeg of ik haar nagels wilde doen. Maar natuurlijk :) ! De Mystery Nail Art Box heeft nog wel wat hele mooie spullen. Ik ben alleen geen officiële nagel styliste en gelukkig weet zij dat ook.
Eerst heb ik de zwarte UV gel laag die er nog opzat van haar vorige manicure met een vijl eraf gehaald. Vervolgens heb ik een basis laag gel zonder kleur aangebracht. Mijn vriendin koos daarna voor de mooie pastel grijze color gel - Grey Shadow. Deze heb ik met de gel penselen van Nailways opgebracht. Deze penselen roesten niet van binnen en de penseel blijft mooi schoon om mee te werken. 


Ik heb twee laagjes van de grijze UV gel opgebracht. Zij kan nu straks kiezen om de manicure eraf te halen en er iets anders mee doen of gewoon grijs te laten. 


Voor de party manicure heb ik als eerste de nagels wit met 11. Simply White gelakt, behalve de nagel van de middelvinger. Een manicure houdt namelijk beter als je eerst een gewone nagellak op de gel aanbrengt. De nagels van de duim, wijsvinger en pink heb ik gestempeld. Hiervoor heb ik het stempel plaatje van de All Pretty Plate - 15 gebruikt met het mooie swirl patroontje. De stempellak 45. Metallic Purple van Mundo de Unas heeft dat beetje metallic waardoor er meteen wat glamour te bespeuren valt.


Op de middelvinger heb ik een laagje grijze nagellak op gedaan en meteen op de natte lak heb ik wat velvet poeder op gestrooid. Voorzichtig aandrukken en het overtollige er weer aftikken. Een hele mooie matte afwerking als tegenhanger voor de glans. Ook zat er in de Mystery Box een prachtig nagelsieraad; Een charm van zilver met rhinestones. Deze heb ik met nagellijm goed vastgezet. Over de gestempelde nagels nog een mooie glans laag en klaar voor het feestje!De volgende dag wilde mijn vriendin er iets anders op hebben, omdat ze veel werkt met honden en dat is niet echt heel praktisch met een charm sieraad. Ik heb de ringvinger daarom met de hondenpootjes van de Nailways 03. Traces stempel plate in het zwart op de grijze ondergrond gestempeld. De rest heb ik eenvoudig met de mooie 92. Stardust Gold gelakt . Ook deze creatie is erg makkelijk voor haar om eraf te halen. De Stardust lakken zijn daarin zoveel beter dan gewone glitterlak. Uiteraard wel met een top coat afgelakt en ze kan weer ravotten met de honden van haar uitlaatservice!

Tot de volgende keer!

Maaike Janssen

Gebruikte Nailways producten:

Bananen Zebra Nagelvijl - 80/80 grit ( 5 stuks)
7-delige Professionele Kristalen Nagel Penselen Set
UV GEL – Clear
UV COLOR GEL - Grey Shadow
36 Watt UV Lamp – Wit
Basic - 11. Simply White
All Pretty Stamping Plate – 15
Fast&Easy - Finishing Wipe
Flocking Poeder 12 Set
Nagellijm met kwastje
Nagelsieraad "Charm"
Seche Vite
Snowwhite - 03. Traces
MDU - 45. Metallic Purple Mundo de Unas
MDU - 2. Black Mundo de Unas
Autumn Glow - 92. Stardust Gold
Seche Vite

Geen opmerkingen:

Een reactie posten