dinsdag 26 januari 2016

HOE MAAK JE LEUKE NAGELS VOOR VALENTIJN OP EEN ZACHT ROZE UV GEL BASIS?


Hier is mijn eerste echte Valentijnsdag bijdrage voor 2016! Ik hoop dat het je op leuke ideeën brengt voor een eigen Valentijns nail art!

De basis voor mijn nagels is een hele lieve roze UV gel, Light Pink. Eerst goed de nagels opruwen, maar niet met een te grove vijl. Een vijl met een gritt van 100/180 is prima hiervoor. Ik heb twee laagjes van de roze gel aangebracht voor een goede dekking.Ik heb na het verwijderen van de plaklaag van de UV gel een mooie normale glossy top coat gebruikt. De stempellak wil namelijk veel beter op een normale nagellak als ondergrond, dan op een gel ondergrond. Ik heb een stempel plaat uitgekozen met allemaal kleine hartjes. Deze plate is van PUEEN en behoort bij de Encore serie. De stempellak is wederom van Mundo de Unas. Deze lak heeft een heel andere eigenschap dan gewone nagellak. Gewone nagellak dekt ook meestal niet zo goed als stempel nagellak. Het is ook best wel even wennen, maar wanneer je het éénmaal hebt gebruikt, wil je nooit meer anders.Gebruik tussen het stempelen door Fast&Easy - Finishing Wipe om je plaat en stempel schoon te maken. Ik gebruik daarvoor ook celstofdeppers. Wattenschijfje pluizen namelijk heel erg en daarbij krijg ik steeds kleine irritante haartjes op mijn mooie nagels! Daar doe ik het natuurlijk niet voor, dus gebruik ik celstofdeppers. Na de stempel heb ik twee hartjes met het onderste puntje tegen elkaar op de nagels geplakt. Ik heb nagellijm met een kwastje gebruikt. Dit is een handige methode om iets voor langere tijd aan je nagel te bevestigen. Neem het hartje met een pincet op. Draai het potje lijm los en haal het kwastje uit het potje. Haal nu de onderkant van het hartje (het lijmvlak) langs het kwastje. Plaats deze op de gewenste plek. Ik heb het een beetje van de nagelriem af gedaan. Zo heb ik ook de rode en witte pareltjes op de rand van de nageltip geplaatst. Natuurlijk nog mooi afgelakt.

Ik ben alweer helemaal in de LOVE stemming. Ik hoop jij ook!

Tot de volgende keer!

Maaike Janssen

Gebruikte Nailways producten:

Nailways UV COLOR GEL - Light Pink
Nailways 36 Watt UV Lamp – Wit
Nailways Fast&Easy - Finishing Wipe
Nailways Bananen Zebra Nagelvijl - 100/180 grit (5 stuks)
Seche Vite glossy topcoat
Stamping plate PUEEN SE03A
Mundo de Unas 32. Reddish
Nailways Celstofdeppers op rol (500 stuks)
Nailways Nail Art Wiel - Witte Hart Parels
Nailways Nail Glue Nagellijm met een kwastje
Nailways Nailart Wiel - Gekleurde Parels

3 opmerkingen:

  1. wat een schattige nail art, ....Echt helemaal mijn smaak...fijne uitleg om te lezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg benieuwd over het verwijderen van de uv gel uit een potje ipv de soak off in een flesje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben erg benieuwd over het verwijderen van de uv gel uit een potje ipv de soak off in een flesje.

    BeantwoordenVerwijderen