zaterdag 2 januari 2016

REVIEW: NAILWAYS MYSTERY SURPRISE NAIL ART BOX


In het nieuwe jaar begin ik met het openen van mijn Nailways Mystery Surprise Nail Art Box. Ik laat je vandaag zien wat er in mijn box zit. In elke box zitten namelijk andere en/of vergelijkbare producten. Het is dus altijd maar de vraag wat je krijgt :) Ik vind het erg leuk en spannend. Zo word je ook uitgedaagd om eens met hele andere producten aan de slag te gaan.


De komende tijd zal ik in mijn blogs de producten uit mijn Mystery box gebruiken en je daarbij tips en trucs geven. Het allerleukste wordt dat ik het gebruikte product en wat er dus van over is mag weggeven aan de liefhebber, maar daar in mijn volgende blog meer over!

In elke box zitten 15 nail art producten. Ook in mijn box al kwam ik er pas later achter dat een nagel folie rolletje ergens heen was gerold en daardoor niet op de foto is gekomen. Maar die houd je dus nog te goed van mij :)


Het eerste product is een velletje nagel stickers met strikjes en hoeden. Ik heb meteen een idee voor een nieuwjaars bijeenkomst die ik één dezer dagen heb. Deze nail art zal je dus zeer snel langs zien komen!


Velvet poeder is een hele tijd een hype geweest en is nu weer een beetje op de achtergrond geraakt. Maar misschien kan ik hier samen met de op dit moment zeer hippe vinyl nagel stickers weer een trendy nail art van maken.


Gouden stukjes foil kunnen elke nail art iets prachtigs geven. Ik ben erg blij dat deze in mijn box te recht is gekomen. Ik heb dit product nooit eerder gebruikt. Dus heb je een tip of suggestie hoe ik deze het beste kan gebruiken heel graag! Sowieso ga ik er lekker zelf mee op onderzoek uit.


Met februari in aantocht en daarbij dus Valentijnsdag zouden deze hartjes wel eens heel goed van pas kunnen komen. Het zakje is enorm goed gevuld, dus er kunnen talloze nail arts mee bedacht worden.


Nog meer hartjes! Ik word verwend. Deze hebben de vorm van je nagel en kan je daardoor zeer makkelijk aan brengen met nagellijm. Ook dit product een echte charm heb ik nooit eerder gebruikt. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Ik weet wel dat ik er een accent nagel mee ga maken. Dus de rest zal voor een andere gelukkige worden :)


Deze rhinestones heb ik al een keer eerder gebruikt voor een nail art, maar deze prachtige kleur nog niet.


Je hebt groen en je hebt neongroen! Opvallen met deze studs op mijn nagels ga ik zeker. Maar misschien met een groene ondergrond dat de kleur wat wegvalt.


Dit is toch wel de klapper uit mijn box, allemaal ronde dazzlings. Ik gebruik deze best vaak voor een manicure en dat wordt nu dus zeker nog een keer. Ook een leuk idee dat ik hem mag weggeven!


Ik krijg er meteen zin in; ijsjes voor op je nagels! Ik denk dat ik deze een beetje op het einde ga gebruiken. Ijsjes in de winter staat natuurlijk heel leuk, maar ook een beetje gek. Of ik moet maar even op vakantie gaan naar een zonnige bestemming of zo iets hihi


Ook erg opvallend zijn deze paarsroze strookjes die mij toch het beste aan striping tape doen denken. Ik heb er nu al veel zin in om hier wat leuks mee te bedenken.


Je zal bijna denken dat er een einde moet komen aan de stroom producten die er in de box zitten. Maar ik heb er nog een paar te gaan, waaronder deze schattige frans aandoende waterdecals.


Ik weet dat Nailways dit product in de loop van het jaar ook in haar winkel wil gaan aanbieden, glassteentjes. Deze steentjes hebben een prachtige print en door het glas komt dat helemaal tot zijn recht.


And last but not least... hele nagel stickers. Ik krijg er maar liefst vijf  met een rozenstokje en een vijltje.

Mijn nieuwe jaar begint goed! Met allerlei leuke nail art producten om uit te proberen. Ik heb er zin in!

Welk product zal jij het liefste willen uitproberen?

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker

4 opmerkingen:

 1. wat een heerlijke inhoud heeft deze box, echt heel erg leuk ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt leuk hè? En het leukste vind ik dat je deze inhoud ook kunt gaan winnen en dat ik er dus iemand anders blij mee mag gaan maken! groetjes Roosje

   Verwijderen
 2. Wat een leuke inhoud! Die dazzling glitters zien er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Dazzling glitters zijn ook één van mijn favorieten, altijd handig te combineren met andere nail art technieken. groetjes Roosje

   Verwijderen