dinsdag 12 januari 2016

MIJN MYSTERY NAIL ART BOX NAGELS: HOE MAAK JE GOLDEN GREEN FOIL QUEEN NAILSNet als Roosje heb ook ik een Mystery Nail Art Box gekregen om je te laten zien wat erin kan zitten en je er mee kan doen. De prachtige groene kleur nagellak 81B. Salta van Nailways combineert nogal koninklijk met drie goud getinte onderdelen uit mijn Mystery Nail Art box.

De basis voor mijn koninginnen nail art is de groen/blauwe nagellak kleur van de Baroque lijn 81b. Salta. Ik heb twee laagjes op gedaan om een goed dekkende basis te krijgen.Met de French Nail Tip Sticker - Guides 3, dit zijn nagel stickers met golfjes heb ik een schuine lijn gemaakt. Deze stickers blijven heel goed plakken. 


In mijn box zit een klein potje nail art folie die ik gebruik voor deze nailart. Het is handig om eerst de folie klaar te leggen. Deze folie zit namelijk niet op een beschermplastic en is heel teer. Draai daarom voorzichtig de dop van het mini potje af en haal de folie er voor een klein deel uit. Bepaal welk deel de mooiste print heeft en knip dat stukje voorzichtig af. Het woord voorzichtig gebruik ik meerdere malen, want het is echt heel delicaat materiaal en scheurt bij het minste geringste. Houd ook je pincet goed schoon en vrij van nagellak of lijmrestjes, anders scheur je de folie onbedoeld toch. 
Persoonlijk doe ik het liever één nagel tegelijk. Smeer nu de tip van je nagel in met de folielijm maar niet over het randje van de sticker. De lijm moet wel goed plakken, maar om dat te kunnen doen moet de lijm eerst transparant zijn gedroogd. Het is dan nog voldoende plakkerig. Leg met je pincet het gekozen stukje folie op de lijm. Met een zacht kwastje kun je nu voorzichtig (alweer :)) de folie “inwerken”. Haal de nagelsticker voorzichtig ;) weg. Met je vingers of met de kop van een xxl nagel stamper aandrukken. Breng een (UV gel) top coat aan. Zorg dat het een goede beschermlaag krijgt die mooi glanst!


Ook gebruik ik de mooie gouden rhinestones uit mijn box voor mijn nail art. Om rhinstones te bevestigen, breng je die met nagellijm in het midden tegen de nagelriem aan. Deze steentjes zijn een aanrader! Er zitten echt heel veel in één zakje. Ze zijn van een perfect formaat en ze glinsteren prachtig! 


Daar ik de steentjes zo mooi vindt, heb ik op de eerste accent nagel alles heb volgeplakt in drie gelijke rijen. Op de tweede accentnagel heb ik met een gouden kettinkje gewerkt. Er zit in mijn nail art box namelijk een kit met geweldige stukjes mini ketting. Deze zijn special voor je nagels ontworpen. Ik heb uit deze kit de goudkleurige balletjes gekozen als tegenhanger van de siersteentjes. Begin met een klein druppeltje nagellijm op het startpunt van de ketting. Leg de ketting op zin plaats en laat deze drogen. Lijm nu om de siersteen van je nagel heen en leg het kettinkje om het steentje. Maak nu een golvende beweging naar boven. Ik heb dit in drie delen gedaan. Eerst stukje vastzetten en dan weer lijmen enz. De twee accentnagels heb ik gefixeerd met een UV gel topcoat.Het doet mij denken aan een sprookje van lang, lang geleden in een land ver, ver weg. Er was eens een koningin……

Veel plezier met deze nail art!

Tot de volgende keer maar weer, 

Maaike Janssen


Gebruikte Nailways producten:

Baroque - 81B. Salta
French Nail Tip Sticker - Guides 3
Foil Nail Glue
Mystery Nail Art Box; Foil, Rhinestones, Gouden Nagel Kettinkje
UV GEL - Universal Top Coat
Nailways - Nail Glue met een kwastje

2 opmerkingen:

  1. wat een leuke nail art, de kleur en combinatie van de golvende manier waarop je de chain op je nagel aanbracht deed mij wat denken aan een feestelijke december nail art....

    BeantwoordenVerwijderen