zondag 10 januari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 2 - HET PLAATSEN VAN VELVET / FLOCKING POEDER + WINACTIE!


Wanneer je op zoek bent naar aaibare nagels is velvet en/of flocking poeder de oplossing. Ik heb wel even zitten worstelen met hoe je dit goed kunt opbrengen. Al mijn tips kun je hieronder lezen!


Een waterdecal of nagel sticker is natuurlijk zo geplaatst, maar over de harige poedertjes die ik in mijn Mystery Surprise Nail Art Box vond heb ik wel even wat hoofdbrekens gehad. Ik begon namelijk met het lakken van mijn nagels met een bruine en een gele nagellak (132. Spiked en 140. Chocolate). Ik liet deze kleurtjes goed drogen en dacht so far, so good!


Ik dacht om deze poedertjes goed aan te brengen, doe ik op de kleurtjes nagellak een top coat en daar plak ik dan de poeder op. Tja....en daar ging het mis :(. De poeder loste voor mijn ogen op in de top coat en ik kreeg geen mooie velvet nagels, maar een enorm rommeltje. Wat nu?

Ik lakte één nagel bruin en op die kleur nagellak deed ik meteen het poeder. Ik depte heel erg voorzichtig de poeder aan met een vinger en het werkte :). Ook de andere nagels heb ik toen op die manier gedaan. En zo bleek het toch een erg simpele vorm van nail art te zijn. Vooral de bruine poeder vind ik erg mooi staan, echt een vachtje. Ook leuk als accent nagel met andere dieren elementen.


WINACTIE! VELVETPOEDER


Ik mag de gebruikte velvet poedertjes weggeven. Maar het is natuurlijk leuker om met meer kleurtjes te experimenteren. Daarom doe ik er ook nog een 12-delige Flocking Poeder Set bij!

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie en volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))
Reageren kan tot zondag 17 januari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden onze algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker


4 opmerkingen:

 1. Ik vraag me vooral af hoelang blijft het zitten? En raakt het niet los als je iets met je handen doet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blijft best aardig zitten, maar het is geen nail art voor een week. Maar door de lak er onder blijft het eigenlijk net zo zitten als dat je een rhinestone opplakt.

   Verwijderen
 2. Deze actie helemaal gemist. En nog nooit mee gewerkt. Weet niet of ik t wat vind zal niet glad aan voelen op je nagels denk ik. Mooie manier om uit te proberen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voelt inderdaad niet glad aan, eerder wollig :) groetjes van Roosje P.s. we hebben ook weer een nieuwe actie voor deze week!

   Verwijderen