zondag 31 januari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 5 - ZWART & WIT VALENTIJN NAGELS MET CABOCHONS + WINACTIE


Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik voor deze nail art eigenlijk nog nooit van cabochons, ook wel glassteentjes genoemd, gehoord had. Door de cabochons in mijn mystery box ben ik echt heel enthousiast geworden.


De steentjes zijn er in diverse soorten en maten. En ik vind het heel leuk om te mogen vertellen dat Nailways deze steentjes in de toekomst nu ook gaat opnemen in haar assortiment. Uiteraard moeten de steentjes voor de nagels erg klein zijn om goed op de nagel te passen. Maar wanneer ze rond de 6mm zijn, zijn ze bijna net zo groot als rhinestones. Ik ben zeer benieuwd :)!

Voor deze nail art heb ik met zwarte en witte nagellak en stempellak gewerkt, zodat deze goed bij de cabochon passen. Op de buitenste nagels heb ik witte nagellak aangebracht en op de binnenste nagels juist zwarte. En met witte en zwarte stempellak en de prachtige roosjes van de Love is in the air stempelplate heb ik juist controverse gestempeld.


Daarna heb ik het glassteentje opgeplakt. Ik heb eerst een laagje Seche Vite top coat gelakt en daarin heb ik met een pincet het steentje geplaatst. Als finish alle nagels met Seche Vite gesealed en mijn nail art is ready to go!

WINACTIE! CABOCHONS & STEMPELEN


Ik mag de rest van mijn cabochons weggeven en daar zitten nog een aantal hele leuke exemplaren tussen! Ook doe ik er nogmaals de Love is in the Air stempelplate van Nailways bij!

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie. Zorg dat wanneer je anoniem reageert ook je naam achterlaat in het bericht, En volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))

Reageren kan tot zondag 7 februari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker 


6 opmerkingen:

  1. Oh dat is nog eens leuk! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen mbt nailart maar ben ook vaak wat huiverig. Dit zou DE manier zijn voor mij om me bekend te maken iets nieuws en dit natuurlijk te delen met al mijn Facebook en IG vriendjes haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zojuist mijn eerste bestelling geplaatst bij jullie en kan niet wachten om met de spullen aan de gang te gaan. Ben compleet verslingerd geraakt aan nail art dus alle nieuwe dingen zijn zeer welkom. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. altijd leuk om mee te doen weer hele mooie nailart

    BeantwoordenVerwijderen