zondag 24 januari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 4 - FRENCH RHINESTONES VALENTIJN NAGELS + WINACTIEValentijnsdag komt steeds dichterbij. Nu hoef je daar natuurlijk niets voor te voelen, maar ik vind het altijd wel erg leuk om met een bepaald thema te werken. En tja... de liefde :)


Voor deze nail art heb ik de o.a.  rhinestones uit mijn Mystery Nail Art Box gebruikt. Deze kun je hieronder natuurlijk weer winnen en ik zal weer een leuk pakketje van maken. Maar nu eerst de nail art zelf!
Ik ben begonnen met de rode nagellak  139. Strawberry. Deze nagellak heeft een hart rode kleur en daarom precies de juiste kleur voor een Valentijns nail art. Bovenop twee laagjes heb ik de prettige glitter 94. Stardust Hologram gelakt. Deze glitter nagellak is wel makkelijk te verwijderen na gebruik en vind ik daarom super om me te werken. Deze laagjes lak heb ik heel goed laten drogen, namelijk zelfs een paar dagen. Ik ben daarna pas verder gegaan met de rest van mijn design.


Ik heb na die paar dagen French Manicure Stickers gebruikt om een mooie witte french te maken. Dit ging zo zeer makkelijk. Ik heb 11. Simply White in twee laagjes aangebracht en daarna de stickers meteen verwijderd.
Het rode hartje komt van de stempelplate 07. Love in the air gestempeld met de rode lak van Mundo de Unas 9. Red.
Daarna heb ik Seche Vite top coat opgedaan en daarin de steentjes met een dotting tool onder het randje van mijn french geplaatst. Daarna nog een dun laagje top coat en mijn nagels zijn Valentine proof!


WINACTIE! RHINESTONES
Ik mag de rest van mijn rhinestones weggeven en dat zakje zit nog goed vol! Natuurlijk is het leuk om deze rhinestones met andere te combineren net zoals ik heb gedaan... dus ik voeg er ook og wat rhinestone wielen aan toe!

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie. Zorg dat wanneer je anoniem reageert ook je naam achterlaat in het bericht, En volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))

Reageren kan tot zondag 31 januari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker

2 opmerkingen: