maandag 4 januari 2016

MYSTERY NAILART BOX PART 1 - HET PLAATSEN VAN NAGELSTICKERS + WINACTIE!


Na oud -en nieuw zijn er altijd veel nieuwjaars-recepties, niet helemaal mijn ding. Maar een leuke bijpassende nail art is altijd op zijn plaats :) Vandaag gebruik ik de nagel stickers die ik in de Mystery Nail Art box heb gekregen.


Nagelstickers zijn denk ik wel de meest makkelijke nail art die er bestaat. In een handomdraai heb je je nagellak kleur omgetoverd in iets speciaals. Voor mijn nail art heb ik gekozen voor een zwarte en witte nagellak (11. Simply White en 14. Just Black). Om de nagellak en dan vooral de zwarte kleur een glamour uitstraling te geven heb ik ook een makkelijk te verwijderen micro fijne glitter nagellak aangebracht (94. Stardust Hologram). Deze lakjes vormen mijn basis voor de nagelstickers.Van de nagelstickers kies ik de strikjes uit, Het makkelijkste gaan ze van het plastiek af wanneer je een pincet gebruikt. Je moet ze er echt heel voorzichtig en langzaam af halen. Nagelstickers zijn vaak erg dun, wat een mooi effect geeft op de nagels, maar daardoor erg kwetsbaar.

Sommige mensen vinden het beste om de stickers op nog een beetje een natte nagellak te plakken, maar ik doe het op droge nagels. Wanneer de plek van de sticker het toch niet helemaal is, is mijn nagellak ten minste niet beschadigd.

Als laatste is het belangrijk een goede top coat te gebruiken. Sommige top coat trekken nagelstickers namelijk krom, vaak zijn dat sneldrogende top coats. Ik gebruik bijna altijd Seche Vite. Dit is een sneldrogende nagellak, maar hij trekt gelukkig niets krom en zorgt ervoor dat de stickers in één laag op de nagel blijft. Zo voel je geen verhogingen en blijf je ook niet haken of zoiets. Ideaal voor mijn sticker mani!

WINACTIE! NAGEL STICKER PAKKET


Ik mag de overgebleven stickers weggeven. Nu is dat natuurlijk niet zo bijzonder, want het is maar een enkel velletje waar al een paar stickers door mij van zijn gebruikt. Daarom maak ik er een leuk nagel sticker pakket van!

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie en volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))
Reageren kan tot zondag 10 januari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden onze algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker

4 opmerkingen:

 1. This is a lovely pack and nice nailart for begins January with the most positive actitud. Thank for the opportunity.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for your comment and great that you join the giveaway!

   Verwijderen
 2. Wat is de nail art ontzettend leuk geworden, en ook de tip voor de Seche vite top coat vind ik erg fijn, zo leer ik steeds een beetje erbij van andere mensen die lekker met nail art bezig zijn...Ik maak heel graag een kansje op dit nagelsticker pakketje...en volg de blog al een ruimere tijd op bloglovin en Nailways ook via facebook....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Petra en leuk dat je mee doet! groetjes Roosje

   Verwijderen