zondag 17 januari 2016

MYSTERY NAIL ART BOX PART 3 - VALENTIJN NAGELS STEMPELEN EN RHINESTONES + WINACTIE


Over een maand is het weer de dag van de liefde: Valentijnsdag. Nu vind ik hartjes en alles daarom heen echt een superleuk thema voor op de nagels. Gelukkig dat er in mijn Mystery Nail Art Box ook wat hartjes zitten, anders was het een karige Valentijn geworden ;).


 Ik wilde niet beginnen met een roze of rode Valentijn nail art, dus heb ik een prachtige paarse nagellak uit de kast gepakt: 24. Radius. Ik heb twee laagjes gelakt om een mooie dekking te krijgen. Op mijn middelste nagels heb ik toen Seche Vite top coat gedaan en heb daar meteen de harten stenen opgelegd. Met een dotting tool heb ik ze toen voorzichtig aangedrukt. Toen de top coat droog was heb ik nog een laagje aangebracht en deze ook goed rond de steentjes aangebracht. Zo blijven ze goed zitten.

Spring Time - 07. Love is in the Air

Het leuke aan stempelen is dat je dit met alles kan combineren. Ik had mijn nagels met de twee steentjes kunnen laten. Dit zag er namelijk al erg mooi uit. Maar ik wilde toch iets extra's voor erbij. Nailways heeft een stempelplaat die Love is in the Air heet, hoe toepasselijk! Ik gebruikte de hartjes van de plate samen met de stempellak van Mundo de Unas 10. Pink. Ook hier een laagje Seche Vite overheen en mijn paarse Valentijns nagels are ready to go!
WINACTIE! HARTJES


Ik mag de rest van mijn hartjes weggeven en dat zijn er echt nog een heleboel! Wil je er ook bij stempelen? Dat kan, want ik geef de Love is in the Air stempelplate er ook bij! 

Hoe kan je dit winnen?

Schrijf hieronder een leuke reactie en volg uiteraard het Nailwaysblog! Ook leuk als je dit bericht nog verder deelt via facebook, twitter, pint enz.

Actievoorwaarden (voor de duidelijkheid :))
Reageren kan tot zondag 24 januari 2016. Dan wordt de winnaar ad random uit de inzendingen getrokken. Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd. Ook gelden Nailways haar algemene spelvoorwaarden prijsvragen: www.nailwaysblog.nl/search/label/Algemene%20spelvoorwaarden%20prijsvragen
De winnaar wordt via het Nailwaysblog op de hoogte gebracht. De winnaar dient dan zelf zijn/haar adres te sturen naar info@nailways.nl.

Lots of love and see you soon!

Roosje Jonker


7 opmerkingen:

 1. erg leuk idee ik heb namelijk ook hartjes (welis waar ander kleurtje volgens mij) heb alleen nog niet de stempel plaat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Unknown, bedankt voor je reactie! Wanneer je ook mee wilt doen met de winactie hebben we wel een naam van je nodig. Hopelijk geef je die nog even door! groetjes van Roosje

   Verwijderen
 2. Sandra Valkenburg18 januari 2016 om 12:40

  Ja stempelen is helemaal mijn ding...en al hoewel ik heel veel plates heb, zit er nog geen specifieke valentijnsplate bij....dus ik doe graag mee om deze te winnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke nailart, paars en lila zijn echt een kleuren die ik heel erg mooi vind en zeker in zo een liefdevollle nail art om te zien...Ik maak graag een kansje, want ik ben nog zo aan het oefenen met het stempelen en dit zou een extra stimulans zijn om natuurlijk een mooie valentijnsnail art te kunnen laten zien aan mijn lezers van mijn blog...
  fingers crossed...groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen