donderdag 28 januari 2016

SWATCHES: NAILWAYS SOAK OFF GEL EN HOE JE DEZE HET BESTE KUNT GEBRUIKEN.


Hallo allemaal! Vandaag laat ik je diverse swatches zien van de prachtige soak off gels van Nailways.

Nailways heeft alweer een tijdje haar eigen merk SOAK OFF. Om de zoveel tijd komen er weer meer kleurtjes bij, super leuk! 

SOAK OFF - Top and Base Coat
Voor het gebruik van de SOAK OFF gel doe je een heel dun laagje Top and Base Coat op. Super makkelijk dat je hetzelfde product kunt gebruiken voor top coat en base coat. Na het opbrengen even twee minuutjes onder UV-lamp.Je kunt de gellakjes als gewone nagellak opbrengen en daarna laten uitharden onder de UV lamp. De lakken smeren heel makkelijk uit. Dat is ook meteen een puntje waar je goed op moet letten. Je hebt al gauw te veel op gedaan. Smeer in dat geval eerst de volgende nagel, zonder eerst weer in het flesje te dopen. Ga dan nog eens over de vorige nagel en haal het teveel er af. Ik heb twee laagjes gekleurde gel lak gedaan. 
Wanneer je klaar bent met het opbrengen van de laagjes SOAK OFF. En daarop nog een laagje Top and Base coat hebt aangebracht, kun je de overgebleven plaklaag het beste verwijderen met een celstofdepper en finishing wipe.

De lichte oranje SOAK OFF 121 is echt een zachte peach-achtige pastel kleurige lak. De SOAK OFF lak 70 is een mosterdgele kleur en echt in- en in geel. De SOAK OFF lak 800 is een echte neon oranje kleur. Ze zijn echt prachtig!

Tot de volgende keer maar weer!

Maaike Janssen


Gebruikte Nailways producten:

SOAK OFF - 800 - oranje rood

SOAK OFF - 70 - mosterdgeel

SOAK OFF - 121 - pastel oranje

SOAK OFF - Top and Base Coat

36 Watt UV Lamp - Wit

Fast&Easy - Finishing Wipe

3 opmerkingen:

  1. Het flesje coat niet schudden. Maar tussen je handen rollen. Anders krijg je luchtbellen. Hihi. Extra info.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een interessant artikel om te lezen, ik had geen idee dat deze soak of lakken zo werkten, het ziet er heel mooi uit...

    BeantwoordenVerwijderen