donderdag 1 januari 2015

A HAPPY METALLIC NEW YEAR!

10898037_849559185095145_240550485060539

Nailways begint dit jaar meteen met de lancering van een nieuwe lijn; UV Metal Gel. Een prachtige lijn met 5 speelse metallic kleuren van links naar rechts; Shadow Line, Turquoise, Retro Gold, Pink Pop en Red Kiss. 

Link to shop: HIER

Tips:
Om te beginnen is het verstandig de NWUV1 - UV GEL Bonder als basis  te gebruiken op de voorbereide nagels. Deze bindt de gel goed aan de nagel en de kleur. Eindig met NWUV2 - UV GEL Quick Finish voor het beste resultaat. Het fijne aan deze topcoat is dat hij niet plakt als hij is uitgehard. Je kan je nagels onder de lamp halen en je hoeft ze dus niet te ontplakken.  Roer de Metal Gel eerst goed door met een spatel of lepeltje om de pigmenten goed te verdelen.

Artnr: NWUV1 - UV GEL - BonderArtnr: NWUV2 - UV GEL - Quick Finish
Ook goede penselen zijn natuurlijk een pré voor het mooi opbrengen van gel. Ikzelf heb onlangs voor het eerst een kleur uit een potje opgebracht. (zie hier ) Meestal gebruikte ik soak off gels, maar was enorm verrast hoe makkelijk het is om met een penseel gel op te brengen. Ik was vergeten te noemen welke penselen ik gebruikt had, dus bij deze; Dat waren de 7-delige Nailart Design penselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten