zaterdag 31 januari 2015

BUTTERFLIES EVERYWHERE MANI


Ik ben vandaag zo vrolijk wakker geworden... Ken je dat? Dat je gewoon zonder reden extra vrolijk bent, heerlijk! Omdat ik vandaag zo vrolijk ben heb ik een heel fleurige en vrolijke manicure gemaakt!

Ik begon met nagellak 132 Spiked en bracht deze op alle nagels aan, behalve mijn ringvinger. Wat is dit toch een heerlijk zonnig kleurtje geel! Hij dekt perfect in twee lagen, maar met eentje was het ook gelukt.
Op mijn ringvinger bracht ik 136 Waterwaves aan, dit is een heel mooi donker turquoise kleur. Hij lakt hetzelfde als 132 Spiked en is dus heel fijn en perfect dekkend in twee coats.
Toen mijn nagels aan het drogen waren, koos ik alvast een stempel uit en kwam bij de stampingplaat All Pretty 22 uit. Daarvan viel mij het mooie vlindertje meteen op. Die heb ik dan ook uitgekozen om mee te stempelen. Ik heb ze gewoon zonder na te denken hier en daar op al mijn nagels gestempeld. Op mijn nagels met 132 Spiked stempelde ik met 136 Waterwaves en op de nagel met 136 Waterwaves stempelde ik met 132 Spiked. Ook het stempelen met deze kleuren ging heel prettig. 


Ik werkte het geheel af met een topcoat en klaar is mijn vrolijke; Butterflies Everywhere mani. Mijn nagels passem perfect bij mijn humeur vandaag hihi 

Wat vinden jullie van deze manicure en wat voor kleur trekt jou het meeste aan als je vrolijk bent?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

5 opmerkingen:

 1. Super mooi en leuk die kleuren! Ik doe meestal knalroze op, das mijn vrolijke kleur. Groetjes Tamar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke combi zo! Krijg spontaan zin in de lente hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kleur, hier wordt ik ook heel vrolijk van. straks maar eens kijken of ik ook zoiets fleurig op mijn nagels kan krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke lente achtige kleurtjes, heb al helemaal zin in de lente/zomer.

  BeantwoordenVerwijderen