vrijdag 16 januari 2015

NEW NAILWAYS NAILS: GIRAF NAGELSIk vind een giraf een fantastisch dier. Hij heeft een bijzondere lange nek en hoe langer ik daarover nadenk, hoe bijzonderder. Want wat een lange nek!!
Voor deze nailart ben ik voor de giraf look gegaan. Ik heb eerst mijn nagels geel gemaakt met nr. 132 Spiked van de Nailways Gellook collectie. De kleur heb ik er in twee laagjes opgezet en dan is hij prachtig streeploos.
Daarna heb ik met de nr.140 Chocolate de helft van mijn nagels bruin gemaakt. Ik blijf echt een fan van deze kleur door de heerlijke geur van chocola die ik dan de hele dag bij me draag :)
Toen heb ik een papiertje gepakt en heb daar wat chocolate opgesmeerd. Daarin heb ik mijn dotting tool geplaatst en heb de vlekken gemaakt op de andere helft van mijn nagels. Ik heb de dikste bol gepakt om deze vlekken te maken. Dat gaat het makkelijkste. Nog een topcoat eroverheen en klaar is mijn giraf look!
Je kan dit natuurlijk met alle kleuren van de regenboog maken of je hele nagel vol met vlekken.

Welk dier wil jij wel op je nagels?

Tot snel,

Roosje Jonker

2 opmerkingen:

  1. Super mooi en gaaf ! Ik zou een krokodillen print ook gaaf vinden op mijn nagels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk gedaan! Ziet er echt goed uit! :-)

    BeantwoordenVerwijderen