donderdag 15 januari 2015

NEW NAILWAYS NAILS: Falling feathers

Vandaag heb ik een leuke review van de waterdecals velletje: 1739 voor jullie. Ik heb zo'n velletje met veertjes wel eens vaker gezien, maar toen ik ze echt in mijn handen had, dacht ik meteen "ahh, zo leuk die kleine veertjes ! "Ik ben begonnen met het vrolijke kleurtje nr.133 Ponytail van de Gellook collectie. Ik moet eerlijk zijn, toen ik het flesje in me handen had dacht ik "mha wel leuk".. maar toen ik het eenmaal op mijn nagels aanbracht... zag ik pas hoe leuk en vrolijk deze nagellak is. Het is een apart kleurtje, want het zit tussen oranje en donkergeel in. 
Het lakje dekt netjes in 2 laagjes. Ik vind het ook zo fijn dat deze lakjes "self leveling " zijn. Dat houdt in dat de lak uit zichzelf egaal wordt en geen strepen geeft. Plus, wat mij meteen opviel, is dat ze supermooi glimmen. Zelfs als ze compleet droog zijn.
Op mijn ringvinger heb ik het lekkere aroma lakje nr.137 Peach aangebracht . Deze geeft, zodra die opdroogt, een heerlijk fruitig geurtje. Ondanks mijn stevige verkoudheid, kon ik het nog steeds ruiken :) 

Artnr: 32980636 WDm 1739

Toen de lak goed gedroogd was, ben ik begonnen met de waterdecals 1739.
Er zit een plastic velletje op die er eerst afgehaald moet worden! (Wanneer je dit niet doet, komt je waterdecal dus op dit plastic velletje terecht en krijg je het er niet meer af. Dus niet vergeten! ) 
Oke, velletje eraf en dan de plaatjes uit knippen die je op je nagels wilt hebben. Ik koos voor de  rode en groene veertjes en voor mijn ringvinger 2 roze veertjes. Ik pakte een bakje met lauw water ( werkt sneller ). Ik vulde deze goed vol, zodat het water hoog in het bakje staat en ik er dus makkelijk bij kan. Toen legde ik een veertje met het plaatje naar boven in het bakje en wachten 10 seconden en pakte het plaatje weer uit het water. Handig is om hierbij een pincet gebruiken, dan kan je het plaatje heel gemakkelijk van het stukje papier af schuiven. En dan kan je ze ook heel makkelijk op je nagel plaatsen waar je hem wilt hebben. Ik heb op elke nagel een rode en een groene gezet en mijn ringvinger 2 roze.
Eenmaal op hun plek blijven ze wel een beetje zitten. Maar seal je plaatjes in met een topcoat, zodat alles netjes blijft zitten en ze niet meer verschuiven. En klaar is je "Falling feathers " mani!   
Dit kan je zelf natuurlijk doen met de kleuren die je zelf leuk vindt en andere kleuren veertjes gebruiken van het velletje. Ik zelf ben blij met mijn mani. Het fleurt me humeur toch een beetje op met dit regenachtige weer.

Wat vinden jullie van deze waterdecals ? 
  
Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Roos van der kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten