woensdag 14 januari 2015

NEW NAILWAYS NAILS: Golden Wallpaper NailsVandaag laat ik de nieuwe gouden crackle nagellak, Golden Wallpaper, zien. Ik heb eerst de mooie chocolade bruine aroma lak nr 140, Chocolate opgebracht. Deze lak geeft een heerlijke zoete choco geur af, zodra deze droog is. Echt een superleuk effect! Ik vind dat deze kleur ook echt perfect zal kunnen passen met een melkchocolade kleur.


Nadat deze gedroogd is, heb ik daaroverheen Golden Wallpaper geplaatst. Ik heb ervoor gezorgd, dat ik niet twee maal over het al gelakte gedeelte kwam. Dat doet het crackle effect namelijk niet veel goeds. Na drie streepjes lak naast elkaar met het kwastje over mijn nagel, was mijn nagel volledig bedekt met het crackle lakje. Ik blies even zacht over mijn nagel en zag het mooie effect meteen verschijnen. 
De lak is heel prettig in gebruik. Dat viel mij echt op, omdat ik met andere crackle lakjes nog wel eens problemen had met het aanbrengen. Dus vandaar mijn opluchting, toen dit heerlijk zonder gedoe of tegenslagen in een keer lukte. 

Ik merkte ook dat na een paar keer openen de lak wat dikker werd, maar na even goed schudden is die weer heel vloeibaar en goed als nieuw. Dus de tip om de lak goed te schudden!
Ook droogt deze lak heel snel wat natuurlijk altijd prettig is. 
Met dit soort lakjes is het leuk om je fantasie en creativiteit de vrije loop te laten, want het is natuurlijk ook leuk als accent nagel, alleen op de ringvinger of andere vinger. Of heel leuk alleen op de tip van de nagel. Super makkelijk en strak door gewoon even een manicure stickertje aan te brengen. Je kan natuurlijk ook gedeeltes van je nagel afplakken en zo allerlei supergave creaties maken. Kortom je kan er alle kanten mee op en daar houd ik van. Daarom kan ik jullie deze crackle lakjes zeker aanraden.  

Wat vinden jullie van crackle nagellak en wat zouden jullie voor kleurcombinaties maken met deze mooie gouden kleur?   

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani :) 

Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten