zondag 18 januari 2015

HOE WERKT HET? GLITTER NAGELLAK VERWIJDEREN
Laatst stelde Nailways op facebook de vraag, hoe verwijder jij glitter nagellak? Daar ik het altijd een hele onderneming vindt om glitter nagellak te verwijderen en de tips voor iedereen handig zijn, heb ik de tips hieronder voor je bij elkaar gezet.

Tip 1:

Wat de meeste mensen doen is een watje met aceton om de hele nagel heen doen. Daarna omwikkel je dat met aluminiumfolie en laat je dit tien minuten intrekken. Daarna kan je de glitters zo van de nagel afwrijven.

Tip 2:

Er is sinds kort een onderlaag dat heet Peel off Basecoat. Je smeert dit eerst op de nagel en dan doe je je glitters erop. Als je geen glitters meer wilt, kun je het zo van je nagels afpellen.

Tip 3:

Er bestaan potjes met aceton en een sponsje erin. Door je vinger daarin te doen en die te laten inweken en wrijven, gaan de glitters er ook heel makkelijk af.

Heb je zelf een goede tip? Laat het me weten!

Tot snel,

Roosje

3 opmerkingen:

  1. Handige tips! Glitternagellak verwijderen is echt een helse klus! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste twee tips zijn absoluut handig.
    Bij tip 3 wil ik graag opmerken dat je beter een apart potje kunt gebruiken voor glitternagellak en niet hetzelfde potje als je voor je normale nagellakt gebruikt, want er-af-gepoetste glitters blijven in het potje zitten en bij een volgende keer nagellak verwijderen word je dan ineens verrast met glitters op je vingers (yep, ervaring mee ;)

    BeantwoordenVerwijderen