vrijdag 23 januari 2015

ZILVER CRACKLE EN GESTEMPELDE CLAIR NAGELS
Crackle nagellak kan je heel opvallend gebruiken, maar natuurlijk ook heel subtiel. Dat heb ik geprobeerd met Silver Tools op mijn pink en wijsvinger. Ik ben begonnen met twee kleuren als basis op mijn nagels. Dit
zijn Simple White en Clair. De laatste is een zilveren lak met een piepklein groen tintje erin. Deze lak is ook ideaal om mee te stempelen.
Daarna heb ik op mijn pink en wijsvinger Silver Tools geplaatst. Je moet het flesje heel goed schudden voor gebruik dan word deze goed vloeibaar. Even blazen en de nagels zien er gecrackleed uit. Ik vind dat dit op foto twee beter te zien is door een andere lichtval. Daarna heb ik een top coat gebruikt, zodat er niets gaat chippen.Op mijn andere twee vingers heb ik met de stempellak White Mountain en de stempelplaat Mythology de figuren gestempeld en ook deze heb ik dicht geseald met top coat.

Hoe zou jij deze zilveren crackle lak willen gebruiken?

Tot snel,

Roosje
Geen opmerkingen:

Een reactie posten