zaterdag 17 januari 2015

NEW NAILWAYS NAILS: SPARKLE IN THE NIGHT NAIL ART
Vandaag heb ik een leuke manicure met stempels en glitterlak!  Ik heb mijn nagels eerst even wat korter en ronder gevijld. Het is ook hoog tijd dat ik een nieuwe set acryl nagels zet, want deze zijn nu aardig versleten hihi :) 
Maar goed, ik heb mijn nagels eerst zwart gelakt met de zwarte (super glimmende) nagellak nr.12 Just Black even laten drogen en dat ging best snel !

Daarna bracht ik 2 coats van de nr.103 Easy Money van de Hologlitz collectie aan. Dit lakje is een leuke glitterlak met rode en zilveren glitters en groene glitters van een kleiner formaat. En oké, nu hoor ik je denken... "rood en groen? Dat is een kerst glitterlak!"
Toch moet ik je zeggen dat dat dus helemaal niet zo hoeft te zijn. Wanneer je kleuren combineert die niks met kerst te maken hebben, zal je al snel zien dat het een heel ander effect kan geven. En dat is natuurlijk super leuk om uit te proberen! 
Daarnaast moet ik nog iets kwijt. Ik houd helemaal niet van zwarte nagels, maar met deze glitterlak gaf het al een hele andere uitstraling. Ik ging er dus mee door. 
Toen mijn nagels goed gedroogd waren, pakte ik mijn Pueen SE Encore stamping plate SE 1B en stempelde twee gedeeltes van de plate op mijn nagels met de witte nagellak nr.11 Simply White.
Ik sta er zelf even van te kijken hoe leuk het effect was geworden, want dit is voor mij ook de eerste keer dat ik over een glitterlak heen stempelde. Maar WOW! Dit ga ik zeker vaker proberen met een glitter nagellak. Ik vind het zo jammer dat de foto niet heel goed kan laten zien hoe mooi het eruit ziet als je die glinstering ziet onder de stempel! Daarna heb ik een laagje top coat eroverheen gedaan, de nagelriemen schoongemaakt en nagelriem olie ingemasseerd. Mijn nagelriemen zien er nu ook niet op hun best uit ,want ik ben aan het verven thuis en al die terpentine is niet bepaald goed voor je huid :(  Maar dat trekt met een goede verzorging wel weer bij.
Ik vind deze" sparkle in the night " mani heel gaaf, ookal is het niet echt mijn persoonlijke style. Lijkt me leuk vooral leuk met een zwarte outfit!
Wat vind jij van deze mani? Ik ben ook heel benieuwd hoe jij deze glitter nagellak zou combineren?


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!


Roos van der kooij

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het duidelijk overkomen hoor die glitters. Ben benieuwd hoe die glitters op witte nagellak zouden staan. Micchien een idee... ik vind je nailart echt super. je hebt een fan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt super fijn om te horen dat je het leuk vind ! Ik ga het zeker een keer op wit proberen , dankjewel ! X roos

   Verwijderen
 2. In één woord prachtig!!! liefs tamar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel tamar ga je het zelf ook proberen ? Groetjes roos

   Verwijderen