maandag 19 januari 2015

LOVELY CRACKLE: GLUE PASTEVandaag laat ik je de Lovely Crackle nagellak nr. 05 Glue Paste zien. Ik vind dit echt een hele gave neon oranje crackle lak. Samen met de gouden crackle lak zijn dit mijn favorieten van de Lovely Crackle collectie. Dit is echt de felste oranje neon kleur, die ik ooit op me nagels heb gehad. (en ik bezit aardig wat neon lakjes) Hij geeft bijna licht, zo fel ! En dat is natuurlijk supergaaf. 
Ik begon met de zwarte nagellak nr. 14 Just Black. Ik lakte in twee laagjes mijn nagels mooi gedekt. Zoals ik al eerder aangaf, glimt deze lak echt zo ontzettend mooi :). 
Toen mijn nagels echt compleet gedroogd waren, bracht ik ongeveer in het midden van elke nagel een manicurestickertje aan.  Op sommige nagels met het boogje naar links en op sommige met het boogje naar rechts. Toen bracht ik direct daarna de Lovely Crackle nagellak nr. 05 Glue Paste aan op een gedeelte van de nagel en blies zachtjes over mijn nagels om het crackle effect sneller in gang te brengen. Ik had maar een beetje lak nodig om het gedeelte wat ik wilde volledig te dekken. En toen het crackle lakje zijn werk had gedaan, trok ik voorzichtig de manicurestickertjes eraf. Ik vind het een heel gaaf effect om de helft van mijn nagels strak afgewerkt te hebben in een zachte ronding. 

Normaal breng ik na elke manicure een topcoat aan, maar ik vond het deze keer niet nodig. De zwarte lak glimt heel erg en ik vond het wel leuk dat het crackle laagje er nu een beetje uitspringt. 
Je zou de lijn waar de crackle begint ook af kunnen werken met een andere kleur nagellak door met een nail art penseel een mooie streep langs de rand te zetten. Of met bijvoorbeeld striping tape het randje kunnen afwerken. Zo zijn er nog talloze manieren en idee├źn wat je kunt doen met deze gave en super felle neon crackle lak. Deze lak gaat vaker gebruikt worden en zeker in de zomer! Wat vind jij van deze oranje neon crackle en in welk seizoen zal jij hem dragen of maakt jou dat niet zoveel uit?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten