donderdag 8 januari 2015

Mijn Mascara's geheim

Artnr: 31464008 L’Oréal Paris - Lash Architect Paris Waterproof - ZwartZo heeft iedereen zijn eigen beauty geheimpjes of gekkigheden, vandaag vertel ik de mijne over mascara!
Naar goede mascara ben ik al mijn hele leven op zoek. Ik heb dus echt van alles uitgeprobeerd, om voor mezelf de ultieme mascara te vinden.
Ik heb natuurlijk een wensenlijstje; hij moet een dag goed blijven zitten, er redelijk makkelijk afgaan, graag wil ik er ook mee naar het strand en zwembad, hij moet mijn wimpers voller en langer maken. Dat zijn nogal wat wensen zul je denken.
Artnr: 31464067 L'Oreal Paris - Miss Manga - ZwartToch heb ik twee mascara's gevonden die voor mij heel erg in de buurt komen bij al mijn wensen. En het zijn er twee die ik samen gebruik! Dus niet twee die het afzonderlijk goed doen.
Ik begin met mijn bovenwimpers met Miss Manga Zwart van L'óreal Paris, deze zorgt voor de body en de lengte van de wimpers. Daaroverheen plaats ik Lash Architect Waterproof, ook zwart. Die laatste zorgt ervoor dat ik voor de hele dag tegen een stootje kan. Als ik naar het strand of zwembad ga, gebruik ik alleen de Lash Architect dan loopt er echt niets uit. Ik gebruik normaal Miss Manga eerst, omdat het anders erg lang duurt om alleen de Lash Architect eraf te halen. Zit de Lash erop, dan krijg je hem er alleen af met olie remover!!!
Voor mijn onderwimpers gebruik ik eerst een wat oudere Lash Architect en daaroverheen zet ik aan met een nieuwe Lash Architect. Zo kan ik bij een romantische film altijd een traantje laten, zonder meteen zwarte tranen over mijn wangen te hebben lopen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten