zaterdag 10 januari 2015

NEW NAILWAYS NAILS: Classy Mani




Dit is mijn eerste creatie voor het blog van Nailways met de All Pretty Plate 02. Deze zijn net nieuw bij Nailways en los te verkrijgen. Het is echt simpel en makkelijk om te doen. Het resultaat vind ik zelf heel mooi en ziet er juist niet simpel uit. 
Ik heb als eerste een beige lak aangebracht en deze goed laten drogen. Daarna heb ik met de Nailways zwarte nagellak, Just Black nr.14 het mooie kanten design van de All Pretty plate 02 aangebracht. Ik was meteen al blij en verbaast over het mooie printje op mijn nagels. Maar na het schoonmaken van de randjes en nagelriemen vond ik het nog mooier!  Ik heb daarna een topcoat er over gedaan en de stempel smeerde niet uit (mocht je daar wel last van hebben, dan kan je proberen om een dikke laag aan te brengen en zorgen dat het kwastje niet echt over het design veegt. Als laatste toevoeging heb ik drie rhinestones op mijn ringvinger geplaatst, wat ik wel passend vond bij deze "Classy Mani"  en dit is het resultaat!  Ik vind het erg mooi en zeker leuk voor een diner of romantisch avondje (of natuurlijk gewoon op een doordeweekse normale dag als je dat wil ;)  )  
Ik zou het leuk vinden, als je laat weten wat je ervan vindt en welke plate je het leukste vind van de All Pretty serie! Ik zal het ook leuk vinden, wanneer jullie idee├źn hebben of tips voor een volgende mani.  

Veel nagelplezier en tot de volgende nail art!

Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten