dinsdag 27 januari 2015

CHINESE NEW YEAR 2015 NAILS


Op Facebook heeft Nailways t/m vrijdag 20 februari een Chinese New Year nagelwedstrijd. Ik heb alvast een leuke nailart gemaakt ter inspiratie.
Ik heb als eerste met een gelsponsje mijn nagels met rode acrylverf rood gesponst. Daaroverheen heb ik op al mijn nagels, behalve mijn ringvinger 103 Easy Money van de Hologlitz collectie aangebracht. Op mijn droge nagels heb ik met de stempelplaat PUEEN Encore SE01A en een goud lakje, het streepjes patroon erop gestempeld . 
Daarna heb ik met 14 Simple Black en een klein penseeltje tak -achtige streepjes op mijn nagels gezet, behalve de ringvinger.  Op mijn ringvinger heb ik met de zwarte lak en het penseeltje 2015 getekend. Met het gouden lakje heb ik nog wat streepjes en stipjes op de cijfers 2015 gemaakt.
Met een dottingtool en de nagellak 11 Just White heb ik wat witte bloemetjes verdeelt over de zwartje takjes gemaakt. Op de witte bloemetjes deed ik hetzelfde met een kleiner formaat dottingtool en gebruikte hierbij de aroma nagellak 133 Ponytail. In het midden van elke bloemmetje zette ik een heel klein stipje met de aroma lak 140 Chocolate. Even afwerken met top coat en klaar! 
Ik vond het erg leuk om met een opdracht te werken en over het resultaat ben ik gelukkig ook zeer tevreden. Ik hoop dat jij ook mee doet aan de Chines New Year Competition en kan niet wachten om al jouw mooie creaties te zien! 

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs,

Roos van der Kooij

1 opmerking: