vrijdag 30 januari 2015

PANDA NAGELSZe zijn wel heel apart hoor ik iedereen om me heen zeggen of niet iets wat echt bij jou past. Tja, echt mooi zijn mijn nagels niet te noemen. Maar ze vallen wel enorm op, omdat ze een beetje vreemd zijn. Het idee was
simpel. Ik maak mijn nagels groen met de baroque lak  81B Salta en doe daar de witte lovely crackle lak 00 Steam overheen. Dit om een soort bamboebos te maken waar de panda's in kunnen leven die ik met de waterdecals SY780 op mijn nagels wil plakken.
En dat is allemaal gelukt. Maar het uiteindelijke resultaat is toch een beetje apart geworden. Misschien moet ik dit nog een keer op een andere manier proberen. Dus binnenkort een panda nagels 2. :)

Heb jij een idee voor mijn volgende panda look?

Tot snel,

Roosje


3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dat klopt! :) Niet altijd alles lukt natuurlijk... Maar er komt een Revenge van de Panda's aan :) Hopelijk dat die beter bevalt.

      Verwijderen
  2. De panda's zijn erg cute ben benieuwd naar de Revenge van de Panda's :D

    BeantwoordenVerwijderen