woensdag 28 januari 2015

CNY 2015 NAGELS - DEEL 2


Ook ik vind het leuk net als Roos om een idee te maken voor de Chinese Nieuwjaar Competitie op FB van Nailways. Het is altijd een uitdaging om over een bepaald onderwerp iets te maken. Ik begon met het lakken van 2 nagels met Aroma 139 Strawberry en 2 nagels met Aroma 141 Caramel. Mijn nagels kregen
daardoor ook een heerlijke aardbeien - karamel geur. Jammie!!
Nailways heeft eindeloos veel stempelplaten met vele afbeeldingen. Voor deze nailart heb ik gekozen voor de mini stamping plate : B07. Deze de mini stamping plates die nu in de aanbieding zijn, bevatten allemaal een aantal mooi kleine afbeeldingen. Zo ook het Chinese teken, de bloemen en de draak die ik van het sjabloon heb uitgekozen.Het Chinese teken heb ik met witte stempellak gestempeld, de bloemen en de draak met 139 Strawberry. De draak heb ik met zwarte stempellak dubbel gestempeld, zo krijgt die een wat heftigere uitstraling.

Heb jij al wat bedacht voor de Chinese New Year Competitie?

Tot snel,

Roosje Jonker


Geen opmerkingen:

Een reactie posten