maandag 12 januari 2015

NEW NAILWAYS NAILS: Transparante Lace NagelsVandaag heb ik een superleuke en schattige mani voor jullie. Ik ben zelf echt verliefd op deze "transparante lace". Ik kreeg ook veel leuke reacties en opmerkingen bij familie en zelfs bij het afrekenen in de winkel! Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. En dat terwijl dit zo makkelijk en snel is om te doen. 
Ik heb weer mijn mooie All Pretty Plate 02 gepakt (dat is nu stiekem mijn lievelings-plate, hihi). Ik heb als eerste een normale Basecoat op mijn nagels aangebracht. Maar deze nailart is ook super mooi met een zacht roze kleur als basis. Ik ging voor transparant, dus vandaar een simpele Basecoat. Ik heb die uiteraard goed laten drogen. Daarop heb ik met de Nailways witte nagellak nr.11, Simple White het kanten design gestempeld en volledig op al mijn nagels aangebracht. 
Even randjes schoon maken en klaar is je super elegante schattige mani! De witte lak stempelt heel fijn en ook de hele fijne lijntjes op de plate pakt die perfect!  
Je kan deze mani natuurlijk aanvullen hoe je zelf wilt; met rhinestones of met een schattig klein strikje op de nagel van de ringvinger.   
Misschien heb je zelf een leuk idee om het aan te vullen? Heb jij zelf al een All Pretty plate gebruikt? Ik zal het leuk vinden om te weten!

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Roos van der Kooij


Artnr: 32976865 All Pretty Plate - 02
All Pretty Plate 02

3 opmerkingen: